İphone 6 ve 6+ Hakkında Sorular

Calieobur

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şuan lumia kullanıyorum ama iphone alacam çok övülüyor öncelikle övüldüğü kadar varmı memnun musunuz? İkincisi olmuşken iyisi olsun diyip 6 yada 6+ alacam hangisi almalıyım telefon camı düştüğünde kırılma ihtimali çokmuş videolar testler bunu gösteriyor nasıl koruyabilirim? Son olarak da 3 sene sonra bu telefonu satmaya kalksam zararım ne olur şimdiden teşekkürler.

Iphone 6 alma, benim kardeşim Amerikadan aldı uygun fiyata yalnız kullanırken bazen kendi kendine kapanıyor ve uzun müddet açılmıyor. O yüzden yeni bir telefon almak zorunda kaldı ve Samsung Galaxy E7 aldı, şimdilik onu kullanıyor. Yazılımını güncellerlerse sorun çözülür mü bilmem ama Iphone 6'lar tam bir baş belası.

O telefonda bi sorun vardır yani genel olarak böyle bi sorun ilk defa duydum ki apple store yollasaydı ücretsiz değiştirirdi...

iPhone 6 alabilir mükemmel bir telefon bence Android'den uzak dur yeter. Cam kırılmaması için kırılmaz ekran koruyucu kullanabilirsin.

ben 5s kullanıcısıyım ağustos 2014'te aldım daha önce 2010 yılında aldığım iphone 4'ü kullanıyordum.iphone cok stabil ve cok iyi telefon turkiye destegi benim cok hosuma gidiyor türkçe siri'yi getirmesiyle cok daha hosuma gitti her geçen gun etkilemeyi başarıyor apple watch zaten bahsetmiyorum cok hosuma gitti. iphone 6 ilk çıktığın'da tasarım konusunda önyargılarım vardı ama hepsi kırıldı. iphone 6 veya 6 plus alarak en doğru adimi atmis olursun. forumda bazi arkadaslarinda dedigi gibi androide bulasma. ios'tan sasma ulkemize 4g gelecek iphone 6 - 6 plus 4g yi destekliyor. apple herzamanki gibi yine bir canavar yarattı.

Apple sevdalılarının yorumları ara ara iyi geliyor. :D

Öncelikle alacaksan i6 al, plus alma.

Telefonu düşürünce ekran gitti. O ekranı artık unut. :D
Android cephesinde G2 ve G3'ün öyle. Ekran ve çerçeve çok bitişik, düşünce kırılma ihtimali artıyor. (i6'nın ki kadar riskli değil ama)

Ön ve arka kemareda gerçekten iyi iş çıkarılmış fakat dönemin telefonlarına göre geride kalıyor. Örneğin Note 4, arka kamerada bildiğin takatlamış. İnternetten veya bir mağazaya giderek karşılaştırabilirsin.

Oyun performansı konusuna çok değinmeye gerek yok. Kasması gibi bir ihtimal yok zaten.
Hem rakiplerine kıyasla düşük çözünürlük ekranı, hem de bir nevi ''konsol'' olması buna sebep oluyor. Konsoldan kastım şu; o oyun, sadece o telefona üretildiğinden kasmıyacak şekilde ayarlanıyor. Gerekirse, görüntüden kısılarak bu amaca ulaşılıyor.

Ekran çözünürlüğü düşük(rakiplerine göre) ama ppi değeri fena değil. Ekran konusunda görüntü anlamında bi full hd daha iyi sonuç verebilirdi aynı ekran boyutuna ama bu sefer performans çok ciddi düşecekti.

Şarj konusunda eski serilere göre oldukça başarılı olmasına rağmen, halen daha sağlam bir Android'li cihaz kadar yok.

Stabilite kosunda şunu söyliyim; son sürüm yazılımı piyasaya sürerken, bir nevi ''pişmeden'' sürdüler. Bu sebeple ilk çıktığında bariz stabillik problemleri vardı ama zamanla düzeldi ve düzelmeye devam da eder. Adamların cihaz sayısı belli sonuçta.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı