iPhone 6'dan Huawei P20 Lite'a Geçmek Mantıklı mı?

Mr.gulunay

Centipat
Arkadaşlar elimde 22 aydır kullandığım uzay grisi, 32 GB model olan bir iPhone 6 cihazım var. Sorun şu. iPhone'dan gerçekten çok sıkıldım. Yakın bir dostum da Huawei P20 Lite var mavi olan model. Cihaz çok hoşuma gidiyor, iPhone’u mu verip üste 400 TL vereceğim. Sizce iPhone 6'dan Huawei P20 Lite'a geçmek mantıklı mıdır? Ne gibi artı ve eksileri olur bana âlâkanız için teşekkürler.

Geçilmez. Kamera olarak iyi cihaz ama o fiyata o CPU ve GPU yakışmıyor. Yine de geçmek istiyorum dersen geçebilirsin. Arayüz olarak hoş ama dediğim gibi CPU ve GPU'su çok kötü şu döneme göre o fiyatta. Elinde ki telefonu 1000-1100 TL gibi bir fiyattan satabilirsen 400 TL daha koyup en azından biraz daha iyi olan Honor 10 Lite'yi sıfır olarak alabilirsin. Hatta garantisiz Mi 9 SE bile alabilirsin azıcık daha koyup.

Dostum ben P20lite kullanıyorum ve pubg oynarken mesela deli gibi ısınıyor ve ara ara takılıyor ama iPhone 6 sahibi arkadaşım şarjı biraz hızlı iniyor ama onun haricinde ne takılma kasma, ne ısınma sorunu yaşıyor. Sana tavsiyem oyun oynuyorsan iPhone 'da kalman olacaktır.

Dostum ben P20lite kullanıyorum ve pubg oynarken mesela deli gibi ısınıyor ve ara ara takılıyor ama iPhone 6 sahibi arkadaşım şarjı biraz hızlı iniyor ama onun haricinde ne takılma kasma, ne ısınma sorunu yaşıyor. Sana tavsiyem oyun oynuyorsan iPhone 'da kalman olacaktır.
Bende kullanıyorum pubg gibi oyunlarda deli gibi ısınıyor ama oyun tarafı olarak İphone ' da kal

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı