iPhone 6S 16 Gb mı yoksa iPhone 6 64 GB mı?

İPhone 6s 16 GB iyi bir telefon arkadaşımda var 16 GB sana yetecektir ve 2 yeni özelliği var ekranın sol köşesine bastırarak uygulama kapatma ekranını açabilir ikinci özelliği ise fotoğrafı çektiğini andan 3 saniye öncesine kadar fotoğrafı
hareket ettirebilirsiniz :)
 
Şimdi hocam öncelikle fiyatları vereyim;

Apple İphone 6S 16GB = 2.420 TL
İphone 6S 64 GB = 3.220 TL
Apple İphone 6 64 GB = 2.333 TL

Acayip kafam karıştı ve açıkça konuşmak gerekirse 3.220 TL verecek bütçem bulunmamakta. Diğerleri daha ucuz ondan dolayı soruyorum. Alacağım telefonu yaklaşık olarak en az 2-3 sene kullanmalıyım....

Bende iPhone 6S 16 GB kullanıcısıyım ve telefondan gayet memnunum ancak telefon iPhone 6 ile kıyaslanacak olursa ahım şahım bir özellik yok. 3D Touch ve Live Photos benim günlük hayatta kullandığım opsiyonlar değil (ki telefon bütün gün elimden düşmez)

6 ve 6S arasındaki işlemci güncellemesi vb. şeyleri kafanıza çok takmayın çünkü aradaki farkı anlamazsınız. Artı olan şeyler RAM miktarının 2 GB olmuş olması ve kamera iyileştirmeleri. Ancak bu da iPhone 6'nın kamerasının berbat olduğu anlamına gelmiyor.

Eğer sizde telefonu yoğun kullanan biriyseniz 16 GB yetmeyebilir. Ben alalı 4 ay oldu ve şu aralar kapasite problemi yaşıyorum. Yok değilseniz 16 GB yeterli olur.

Güncel donanımlı cihaz her zaman iyidir ancak şu an alacak olsam iPhone 6 64 GB alırdım. Zira benim kanaatime göre 6S 64 GB ile 6 64 GB arasındaki yaklaşık 1.000 TL'lik farkı hakedecek bir şey yok telefonda.

Şunu unutmayın ki iPhone gücünü iOS'tan alan bir cihaz. Sadelik ve hız. Radikal bir değişiklik olmadığı müddetçe donanım değişikliklerine çok fazla takılmamak lazım.
 
Son düzenleme:
Fikirleriniz için çok teşekkür ederim, konuyu yazdıktan sanırım 1 hafta sonra 6S 16 GB aldım 2.650 TL 'ye sıfır. Memnunum bir problem yok. Tekrar teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fikirleriniz için çok teşekkür ederim, konuyu yazdıktan sanırım 1 hafta sonra 6S 16 GB aldım 2.650 TL 'ye sıfır. Memnunum bir problem yok. Tekrar teşekkür ederim
Kardeşim hayırlı olsun. 6s on numara seçim. Lakin... devamını moralin bozulmasın diye demiyorum. Bol bol iTunes Dosya aktarımı yaparsınız.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı