iPhone 6s 16GB yeterli mi?

musbe1ive

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iPhone 6s alacağım 16GB yeterli olur mu sizce? 15 oyun, 30 uygulama 200 muzik en fazla 1000 fotoğraf sizce yeterli midir? Bir de iCloud ne işe yarar bedava mıdır? Bedavaysa kaç GB bedavadır ? iPad Air 2 64GB da alacağım o yüzden iPhone 6s 16GB'a yöneldim. Fikirleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye ye geldiği ilk gün satın aldım 6s 16GB şuan memnunum öyle hafıza dolması gibi bir durum söz konusu değil kullanım derecemi sorarsan sürekli aktif olarak kullanıyorum fotoğraf çekiyorum müzik dinliyorum normal bir kullanıcıya yeterli bir hafıza tabi öncelikle telefondan beklentilerinizi değerlendirmeniz gerekir ne amaçla kullanacağınız önemli. Kalkıp sürekli 4K video çekimi yapacağım bunları da silmeden telefonda barındıracağım derseniz yeterli olmaz. Kısa ve öz bana sorarsanız memnunum ve yeterli.

Turkcell in akıllı depo diye bir avantajı var. Eğer yetmezse aylık bir paraya fotoğrafların videoların için 500 gb yer veriyor.

şuan yetebilir ama o telefonu aldıktan sonra uzun bir süre kullanırsınız tahminimce. 64 almanızı öneririm biraz daha bekleyip.

Oyun oynamıyorsanız yetiyor. Ben de 16gb kullanıyorum. Fotoğraflar arada sıkıntı çıkarıyor yer konusunda. O durumda da eskileri icloud drive'a yüklüyorum sıkıntı kalmıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı