Kerembzd19
Kilopat
iPhone 6 serisini alacaksan 6S Plus'dan aşası alınmaz batarya açısından en azindan daha iyi onun dişindada iPhone 7 daha mantıklı.
Hocam 6saat ekran süresi bana fazlasıyla yeter. 4,5 benim için ideal.iPhone 6 serisini alacaksan 6S Plus'dan aşası alınmaz batarya açısından en azindan daha iyi onun dişindada iPhone 7 daha mantıklı.
Hocam 6saat ekran süresi bana fazlasıyla yeter. 4,5 benim için ideal.
%100 sağlıklı deji bataryada verebileceğini söylemişlerdi başka bir forumda.O cihazlarin 5 6 saat ekran süresi vermesi imkansiz 4 saat bile çok zor genelde Instagram wp 2-3 saate bitiyor.
%100 sağlıklı Deji bataryada verebileceğini söylemişlerdi başka bir forumda.
Alabilirsen iPhone 7'yi zorla. 6S'i en fazla 3-4 yıl kullanırsın. 3-4 yıl sonra donmalar kasmalar başlar.
Hocam peki pil sağlığı kaç çünkü 2 saat çok az bir süre.Sanmiyorum orijinal batarya yan sanayilerden iyidir iPhone 7 kullaniyor ablan 2 saat instagram wp ye bitiyor.
Hocam işlemcileri aynı olduğu için 6s de kasmaz sanırsam.Hocam 5 yıldır filan 6S Plus var hala donmuyor ve kasmıyor. Ama eski olduğu gerçeğini değiştirmez.
Hocam peki pil sağlığı kaç çünkü 2 saat çok az bir süre.
Hocam işlemcileri aynı olduğu için 6S de kasmaz sanırsam.
32 gb alacağım ama neden tavsiye etmiyorsunuz ya da başka öneriniz varmı?16 GB almayın ama kesinlikle tavsiye etmem.
32 GB alacağım ama neden tavsiye etmiyorsunuz ya da başka öneriniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.