iPhone 6s alınır mı ?

FratBycmn

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2015
Mesajlar
324
Makaleler
2
Yer
İSTANBUL/ÜMRANİYE
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İşsiz
İyi günler, telefonum bozuldu ve şuan da telefonum yok. Samsung ( S serisini sürekli olarak kullandım )almayı düşünmüyorum. Sizce iPhone 7 64 GB 3,500TL olur mu ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
7'de kronik sorunlar olur ben normal birinin 1.5 yıl 7S^'i bekleyeceğini sanmıyorum çok saçma. Bu yüzden insanları boş boş yönlendirmek oldukça saçma. Siz 6S Plus alın, rahatınıza bakın. 7'de sorunlar olacaktır illaki. iPhone 6S 64 gb :)
 
3.500 civarında bütçeniz var ise note 7 almalısınız. İris tarama ve snapdragon 821 gibi üstün özellikleri var.
 
S olmayan serilerde problemler oluyor ıPhone'da. 7S i bekle derim ama çok bekleyeceksin. Eğer çok hava atmıyorsan 6S i al geç. Zaten donanımsal çok ciddi fark olmaz
 
Biraz bekleyi ver kardeşim ama iphone 7 değilde 7s modellerini almanı tavsiye ediyorum. Düz sürümde gelişen sorunlar S serilerinde ortadan kalkmış ve daha donanımlı bir biçimde satışa sunuluyor. Acele etmesen fena olmaz ve android almanı asla önermiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı