iPhone 6S arkasında "0682" yazmıyor

7 yıllık telefonun batarya sağlığı 74 olamaz. 7 yıllık telefonda da içi açılmamış olsun kriteri aranmaz.

Eski telefonum 6s'ti, 16GB'a sığamamam ve gündelik işlerde sorun çıkarması nedeniyle yeni telefona geçiş yaptım. Şu an annem Whatsapp ve Instagram için kullanıyor. Bunların ötesinde kullanım amacınız varsa başka telefonlara bakınız.
 
7 yıllık telefonun batarya sağlığı 74 olamaz. 7 yıllık telefonda da içi açılmamış olsun kriteri aranmaz.

Eski telefonum 6s'Ti, 16 GB'a sığamamam ve gündelik işlerde sorun çıkarması nedeniyle yeni telefona geçiş yaptım. Şu an annem WhatsApp ve Instagram için kullanıyor. Bunların ötesinde kullanım amacınız varsa başka telefonlara bakınız.

Hocam belki çıktığı an almamıştır babam iPhone 7 almıştı geçen ay 73'tü değiştirdim. Belki 7'nin ilk çıktığı zamanlar almıştır?
 
Ben pek ihtimal vermiyorum. En iyi ihtimal iPhone X çıktığında falan almıştır. Yine de zor. 2 yılda %80 civarına iniyor zaten
hocam cihazın batarya daha önce değişmişti pil bandı yamuktu ordan çaktım konuyu.Cihaz onun harici tertemiz kasası orjinalmiş cihazın ayarlar kısmındaki sertifikalar felen tutuyor temiz yani.Şimdi bir sorum daha var size iPhone 6S 16 GB 750TL'ye alınır mı? Tanıdıktan alıyorum sıkıntısı vb yok
 

Geri
Yukarı