iPhone 6S ekran şifresi nasıl aşılır?

burak4141

Hectopat
Daha fazla  
Bugün sorunsuz çalışan 2. el iPhone 6S'i 20.00'da aldım. Touche ID oluşturmadı, ekran şifresi vardı ve almayı unuttum, satıcıya ulaşamıyorum. Telefonu sizce nasıl açabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba İtunes programı ile geri yükleme yapmalısınız cihaz içeriği silinecektir bilginize.

Satıcıya ulaşmalı ve şifreyi almalısınız nedeni ise şifre olmadan birde İcloud hesabı açıksa şifre olmadan o telefonu açamazsınız. Umarım ulaşıp almışsınızdır. Eğer hâla ulaşamadıysanız telefonub çalıbtı olm durumu var.

Şifreyi üst üste deneyerek açmaya çalışma. Cihaz çalıntı ihbarı yapıp kendini tamamen kilitleyebilir. Eğer içinde IOS kurulu haldeyse iCloud şifresi de olabilir. Cihazı sıfırlamana bile izin vermez. En kısa sürede satıcıya ulaşmaya çalış. Apple servisi arasan bile iCloud sana ait olmadığı için yardımcı olmazlar. Sebebi, sen o cihazı satın mı aldın yoksa çaldın mı emin olamazlar.

İcloud hesabı bağlıysa o hesabın şifresini bilip ardından cihazdan çıkış yapmadan o telefonu kullanamazsın acilen telefonun sahibini bulup telefonu hesabından kaldırmasını sağlamalısın yoksa telefon elinde kalır ayrıca bu gibi durumlarda Apple gizlilik, THH de garanti dışı bir durum olduğu için böyle durumlarda red cevabı veriyorlar.

Elinizde cihazın faturası var ise Apple ile görüşün. Eğer cihazda iPhone’umu bul açıksa çözeceklerdir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı