iPhone 6S hala alınır mı?

İsterse en ufak çizik bile olmasın o eski telefona bir de 16 GB 2500 kesinlikle verilmez fikrimi değiştirmen imkansız. O fiyata 6S Plus var az çalıştır kafayı. Eğer dediğin kadar kasası temizse kasa değişmiştir 6 yıllık telefon illa çizik olur batarya değişir.

2.el adı üstünde Android alsaydım 2500BIN TL'ye 2.el o kadar iyi olmazdı.

O da büyük zaten. Küçük telefona geçince diyorsun "ben ne çekmişim bu zamana kadar ya". Ki bana 6S de bir süre sonra büyük gelmeye başladı alıştıkça

Ama 5.5 inç küçük aslında ama telefonun ideal boyutu 4.7 inç ben elime aldım o kadar küçük değil ya iPhone 6s.

2.el adı üstünde Android alsaydım 2500BIN TL'ye 2.el o kadar iyi olmazdı.

Ama 5.5 inç küçük aslında ama telefonun ideal boyutu 4.7 inç ben elime aldım o kadar küçük değil ya iPhone 6s.

Benim demeye çalıştığım şey 6S alınmaz değil, benim dediğim şey 2000 TL'ye 6S üstüne 16 GB alınmaz. Daha düşük fiyata 32 bulursun.

Hocam ben telefonu günlük hayatta elimden bırakmıyorum diyorsanız almanızı tavsiye etmem. Fakat ben telefonu arama için kullanayım, arkadaşlarım ve ailem ile iletişime girebilmek için kullanayım yeter diyorsanız iyi olacaktır. Seçim sizin.

İlerisi için aynı telefonu uzun yıllar kullanma gibi bir planın varsa seni uzun yıllar götürür ama o fiyata daha güçlü ve modern telefonlar alabilmek mümkün (Samsung Galaxy A10s Huawei Y5 2019 vs.)

Modern dediğin telefonlar 4 yaşına girecek yakında. Güçlü filan da değiller.

Hocam ben telefonu günlük hayatta elimden bırakmıyorum diyorsanız almanızı tavsiye etmem. Fakat ben telefonu arama için kullanayım, arkadaşlarım ve ailem ile iletişime girebilmek için kullanayım yeter diyorsanız iyi olacaktır. Seçim sizin.

Zaten yarım saat kullanıyorum bir yere gitmediğimde ise telefonu elimden bırakamıyorum yok şarjda kullanmam sıkıntı değil cidden priz olsun yeter elimdeki telefon şu an o kadar sıkıntılıki şarj bile almıyor soketi değiştiriyorum yine aynı batarya desen ölmüş.

Git al sonra konu açınca uğrarım yanına. 16 GB ilk alınca 16 GB senin olmuyor öyle sanma 8 9 GB iOS.

Biliyorum zaten öyle gereksiz konular açmam açsamda mesaj yazma lütfen diyorum

Zaten yarım saat kullanıyorum bir yere gitmediğimde ise telefonu elimden bırakamıyorum yok şarjda kullanmam sıkıntı değil cidden priz olsun yeter elimdeki telefon şu an o kadar sıkıntılıki şarj bile almıyor soketi değiştiriyorum yine aynı batarya desen ölmüş.

O zaman sizin için biraz sorun yaratabilir. Yine de dediğim gibi iki olasılığı belirttim. Seçim sizin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı