@Ysuf Yani ne desem bilemedim. Saygısızlık olacak fakat gerçekten boş konuşmuşsunuz, kusura bakmayın. Android Marsmallow'u iOS'la bu şekilde mi karşılaştırıyorsunuz siz ?
Gerçekten buysa yani sizin işletim sistemi karşılaştırma metodunuz bi zahmet bu konulara pek girmeyin. Uzun süreli kullanım, stress test, arkaplanda çalıştırma, RAM kullanımı, uygulamalarda olan stabilite. Bunları yoksayıyorsunuz herhalde. Android birçok sorunu olan ve stabilite konusunda asla iOS ile kıyaslanamayacak bir işletim sistemidir. Sadece S7'den bahsetmiyorum yani.
Kamera konusunda ufak bir farkla S7'nin önde olduğunu bir önceki mesajımda zaten belirttim.
Sonuca bakarsak eğer Iphone 6S arayüz, stabilite, RAM kullanımı, arkaplanda çalıştırma ve uygulamaların asla sorun çıkarmaması gibi sebeplerden dolayı şuan için bütün Android telefonlardan bir adım ötede.
S7 Edge ise pil ömrü ve kamera konusunda üstün. Bakın bir kere daha belirtiyorum. Apple ile farklı cihazları ekranını kıyaslarken çözünürlükten yola çıkmayın, bunu biraz araştırın isterseniz.