@Ysuf bikaç mesajında direk s7 edge > 6s demişsin maalesef böyle bir durum yok. Yani "kesinlikle şu telefon şundan daha iyi" diyemezsin. Birbirine göre avantajları ve farklı özellikler var bu sebeple ikiside birbirinden daha iyi değildir.
Misal;
-Ekran: s7 Edge ekranı gercekten harika. İncelemistim çok net ve cok parlak. 6s'e göre ekranı daha iyi.
-Hafıza: 6s: 128gb max desteklerken s7 64gb diye biliyorum. Microsd desteğide var fakat kimilerine göre microsd gereksiz bu sebeple buradada esit sayılırlar.
-Fiyat: 6s serisi genel olarak s7'ye oranla daha pahalı. Fakat 2. eldede s7 ye oranla daha iyi.
Tasarım: s7'nin tasarımını acıkcası pek beğenmedim fakat s7 edge'in kavisli ekranından dolayı ekranı güzel. Sipsiyah ve çerçevesiz görüntüsü hos. Fakat Ele alınca 6s s7 edge göre cok daha rahat avuca oturuyor. Ve kullanılıyor; kenarları edge kadar keskin değil çünkü kavisli. Edge te kaviski fakat 6s'te daha yumusak bu hatlar.
Tasarıma devam edelim; 6s'in malzeme kalitesi daha hosuma gidiyor, metal hissini seviyorum. s7 edge ise arkası cam.
-Kulaklık: İki telefonunda kulaklığı çok güzel, earpods bana göre bi tık daha iyi.
Batarya; s7 şarj olma ve tüketimi 6s' göre daha iyi.
OS: iOS'un daha sade olduğu aşikar. Ve en zoru sade olanı yapmaktır derler. Ben sadelikten yana biri olarak seçimimde ios olmustur.
Yani iki telefonunda birbirine üstün özellikleri var dediğim gibi. Direk "s7 > 6s nokta" demek yanlış olur.