iPhone 6S mi Samsung S7 Edge mi ?

Konuyu bilmeden konuşmayınız. S7 Edge ile 6S'in karşılaştırıyoruz. Göz, görmek çok önemli hocam. Konuyu okuyup o şekilde cevap veriniz.

S7 Edge'in rakibi 6S Plus ve bu mücadeleyi de, daha net ekran ve daha performanslı pil ile S7 Edge kazanmakta.
S7 Edge 6S ile karşılaştırılmaz.
Ukalalığa lüzum yok.

Konu kilit. :)
Kör görmez uydurur demişler. 6 ile 6 edgeyi karşılaştırdım çünki, 6s ile s7 edgede böyle olacak 6s telefonumun pili bana 3 gün dayanıyor.
Ekrandan alev topu çıkmasına ihtiyaç duymuyorum, performans konusuna gelince bence hiç konuşma bilgin 0.

Konuyu bilmeden konuşmayınız. S7 Edge ile 6S'in karşılaştırıyoruz. Göz, görmek çok önemli hocam. Konuyu okuyup o şekilde cevap veriniz.

S7 Edge'in rakibi 6S Plus ve bu mücadeleyi de, daha net ekran ve daha performanslı pil ile S7 Edge kazanmakta.
S7 Edge 6S ile karşılaştırılmaz.
Ukalalığa lüzum yok.

Konu kilit. :)
Yanlış bilgi vermeyin.
6S performans konusunda S7 Edge'den asla geride kalmaz. Apple ekranının çözünürlüğü ile diğerlerini karşılaştırmayın. S7 Edge'nin 6S'e göre artısı sadece pili ve daha yeni olan kamerası olabilir. Bunun dışında 6S arayüz konusunda, stabilite konusunda vb çoğu telefondan daha iyidir.
Ayrıca 6S ile 6S Plus arasında bir fark yok, ikiside bütün piyasa cihazları ile kıyaslanabilecek seviyede olan cihazlar.

Bu ikinize de cevabım olsun:
Apple iPhone 6s (16 GB) - Samsung Galaxy S7 edge Karşılaştırması - Epey
Buraya baktığımızda iki telefondan da aynı performansı alacağımızı, fakat batarya ve ekran çözünürlüğünde S7 Edge'in 2 kat daha fazla olduğunu görüyoruz. Tabi ki depolama alanı ve kamerada da. Ayrıca Asya Ay. Iphone ile diğer ekranları karşılatırma, demişsin. S7 Edge 6S'in 2 katı netlikte. Retina sanal olarak ekranı dörde mi katlıyor? Yanlış ve yalan bilgilendirme yapmayınız.
Şimdi diyeceksiniz: ''Iphone'larda performans Antutu'ya vesayir bakmaz. Ios, Android ile karşılaştırılmaz.'' Android Marshmallow inceleyip ve şu videoyu izleyip:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
, Susmanı tavsiye ederim.

Hop kamera daha mı iyi dedim. Evet bu videoya bakıp:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
. yine susmanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar deliler ortada, S7 Edge her türlü 6S'ten daha iyi bir telefon. Dönüp dolaşıp, aynı yere gelmeye gerek yok. Size bundan sonra cevap vermiyeceğim, zira yeterli delil ve cevap ortada.

Pardon, yanlış bilgi 100, bilginiz 0. Siz hiç konuşmayın TEcnobooom.

Ayrıca G5'çi arkadaş, S7 Edge'in mobil bağlantı hızı daha fazla.

Bir yanlışı bir toplumun tamamı bilse bile, o, yanlıştır.

Sonuç= S7 Edge> 6S. Gereksiz lafa lüzum yok, konu kilit.

Son düzenleme:
@Ysuf Yani ne desem bilemedim. Saygısızlık olacak fakat gerçekten boş konuşmuşsunuz, kusura bakmayın. Android Marsmallow'u iOS'la bu şekilde mi karşılaştırıyorsunuz siz ? :) Gerçekten buysa yani sizin işletim sistemi karşılaştırma metodunuz bi zahmet bu konulara pek girmeyin. Uzun süreli kullanım, stress test, arkaplanda çalıştırma, RAM kullanımı, uygulamalarda olan stabilite. Bunları yoksayıyorsunuz herhalde. Android birçok sorunu olan ve stabilite konusunda asla iOS ile kıyaslanamayacak bir işletim sistemidir. Sadece S7'den bahsetmiyorum yani.
Kamera konusunda ufak bir farkla S7'nin önde olduğunu bir önceki mesajımda zaten belirttim.
Sonuca bakarsak eğer Iphone 6S arayüz, stabilite, RAM kullanımı, arkaplanda çalıştırma ve uygulamaların asla sorun çıkarmaması gibi sebeplerden dolayı şuan için bütün Android telefonlardan bir adım ötede.
S7 Edge ise pil ömrü ve kamera konusunda üstün. Bakın bir kere daha belirtiyorum. Apple ile farklı cihazları ekranını kıyaslarken çözünürlükten yola çıkmayın, bunu biraz araştırın isterseniz.

@Ysuf Yani ne desem bilemedim. Saygısızlık olacak fakat gerçekten boş konuşmuşsunuz, kusura bakmayın. Android Marsmallow'u iOS'la bu şekilde mi karşılaştırıyorsunuz siz ? :) Gerçekten buysa yani sizin işletim sistemi karşılaştırma metodunuz bi zahmet bu konulara pek girmeyin. Uzun süreli kullanım, stress test, arkaplanda çalıştırma, RAM kullanımı, uygulamalarda olan stabilite. Bunları yoksayıyorsunuz herhalde. Android birçok sorunu olan ve stabilite konusunda asla iOS ile kıyaslanamayacak bir işletim sistemidir. Sadece S7'den bahsetmiyorum yani.
Kamera konusunda ufak bir farkla S7'nin önde olduğunu bir önceki mesajımda zaten belirttim.
Sonuca bakarsak eğer Iphone 6S arayüz, stabilite, RAM kullanımı, arkaplanda çalıştırma ve uygulamaların asla sorun çıkarmaması gibi sebeplerden dolayı şuan için bütün Android telefonlardan bir adım ötede.
S7 Edge ise pil ömrü ve kamera konusunda üstün. Bakın bir kere daha belirtiyorum. Apple ile farklı cihazları ekranını kıyaslarken çözünürlükten yola çıkmayın, bunu biraz araştırın isterseniz.

Ios, Marshmallow'dan daha iyi, bunu kardeşim bile biliyor. Fakat Marshmallow, güvenlik ve RAM açısından Ios'un %80'ini karşılıyor.
Stabilite gibi boş muhabbetlere girmeyelim, zira siz boş konuşuyorsunuz. 4 GB RAM var, S7 Edge'de yani RAM derdi yok. 6S'te de S7 Edge'de de büyük ihtimalle aynı oranda RAM kullanılıyordur/ ya da boştur.

Performans istiyorsan aynı, hatta ''günlük'' kullanımda da S7 Edge önde. Kamera, Ekran, batarya ve depolama alanında S7 Edge önde.

Fazla ve gereksiz söze gerek yok. S7 Edge> 6S, Nokta. :)

Son düzenleme:
Klasik dandiroit vakası. Ben kendi elimle yaptığım hız testinemi inanayım bu taraflı satış gösterilerinemi ? +İphonede animasyon kapatma bugunu uygulayınca arada 40 saniyelik fark oluştu bence konuşma fazla.
Galaxy S7 edge - iPhone 6s Plus Hız Testinde - ShiftDelete.Net
Şimdi der bu 6s plus.

Buyur birader:
.

Kardeşim oyunlardaki performansı açık ara ortada. Dead triggerde 4 5 saniye fark demek oyun içindeki farkı söylemeye bile değmez.

Kardeşim oyunlardaki performansı açık ara ortada. Dead triggerde 4 5 saniye fark demek oyun içindeki farkı söylemeye bile değmez.

4-5 saniye derken? S7 Edge'in 12 çekirdekli GPU'su en iyi Gpu şu an. Yani oyunları karşılaştırma derim. O diğer programların açılış süresi ile alakalı. Tek tek test yapılsa, emin ol o sonuç çıkmaz,

Bak ben internette araştırdım, her test farklı sonuçta. Bazıları S7 Edge hızlı, bazıları 6S hızlı. Günlük kullanımı aynı sayarsak; S7 Edge'in bataryası 6S'in 2 katından fazla. Ekranı 2 katı, depolama 2 katı. Kamerayı gördün S7 Edge fark atıyor. Yani performansı eşit desek bile, diğer alanların hepsine S7 Edge önde.

Samsung Galaxy S7 Edge. Iphone'u çok abartıyorsunuz. Ayrıca Samsung yeni cihazlarında kendini toparladı. Yazılım güncellemeleri konusunda da düzelmeye başladı. Ben S7 Edge diyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı