Ben dağıtıma çıkmasından bahsetmedim. 6 sürümü 1 yılı geçti 7 nin betası geldi,bir arkadaş samsung güncellemede kendini geliştirdi dediği için söyledim.
Şaheser Samsung s7 edge ile slow motion.
Samsung Galaxy S7 Edge 240fps Slow Motion Video Sample
Neredeyse dedim bana boş boş konuşmayın lütfen konuyu nereden nereye zıplatıyorsun neyse bu kadar yeter.Burada: Android 6.0 Çıkış Tarihi Açıklandı - ShiftDelete.Net
2015 Ekim'de çıktığı yazıyor. Fakat S6 ailesi için iki ay önce Marshmallow çıktı. Yani Şubat'ta. 1 yıl bunun neresinde? Lütfen mantıklı konuşun.
@Ysuf bikaç mesajında direk s7 edge > 6s demişsin maalesef böyle bir durum yok. Yani "kesinlikle şu telefon şundan daha iyi" diyemezsin. Birbirine göre avantajları ve farklı özellikler var bu sebeple ikiside birbirinden daha iyi değildir.4-5 saniye derken? S7 Edge'in 12 çekirdekli GPU'su en iyi Gpu şu an. Yani oyunları karşılaştırma derim. O diğer programların açılış süresi ile alakalı. Tek tek test yapılsa, emin ol o sonuç çıkmaz,
Bak ben internette araştırdım, her test farklı sonuçta. Bazıları S7 Edge hızlı, bazıları 6S hızlı. Günlük kullanımı aynı sayarsak; S7 Edge'in bataryası 6S'in 2 katından fazla. Ekranı 2 katı, depolama 2 katı. Kamerayı gördün S7 Edge fark atıyor. Yani performansı eşit desek bile, diğer alanların hepsine S7 Edge önde.
@Ysuf bikaç mesajında direk s7 edge > 6s demişsin maalesef böyle bir durum yok. Yani "kesinlikle şu telefon şundan daha iyi" diyemezsin. Birbirine göre avantajları ve farklı özellikler var bu sebeple ikiside birbirinden daha iyi değildir.
Misal;
-Ekran: s7 Edge ekranı gercekten harika. İncelemistim çok net ve cok parlak. 6s'e göre ekranı daha iyi.
-Hafıza: 6s: 128gb max desteklerken s7 64gb diye biliyorum. Microsd desteğide var fakat kimilerine göre microsd gereksiz bu sebeple buradada esit sayılırlar.
-Fiyat: 6s serisi genel olarak s7'ye oranla daha pahalı. Fakat 2. eldede s7 ye oranla daha iyi.
Tasarım: s7'nin tasarımını acıkcası pek beğenmedim fakat s7 edge'in kavisli ekranından dolayı ekranı güzel. Sipsiyah ve çerçevesiz görüntüsü hos. Fakat Ele alınca 6s s7 edge göre cok daha rahat avuca oturuyor. Ve kullanılıyor; kenarları edge kadar keskin değil çünkü kavisli. Edge te kaviski fakat 6s'te daha yumusak bu hatlar.
Tasarıma devam edelim; 6s'in malzeme kalitesi daha hosuma gidiyor, metal hissini seviyorum. s7 edge ise arkası cam.
-Kulaklık: İki telefonunda kulaklığı çok güzel, earpods bana göre bi tık daha iyi.
Batarya; s7 şarj olma ve tüketimi 6s' göre daha iyi.
OS: iOS'un daha sade olduğu aşikar. Ve en zoru sade olanı yapmaktır derler. Ben sadelikten yana biri olarak seçimimde ios olmustur.
Yani iki telefonunda birbirine üstün özellikleri var dediğim gibi. Direk "s7 > 6s nokta" demek yanlış olur.
İlk olarak bazı yerlerde s7 ve 6s i genel kullandım yani 6s plus ve s7 edge gibi kullandım. Orası önemli değil fakat:Hocam direk demedim, dikkatli okursan, nedenini de söyledim. Ve S7 Edge>6S dedim. Dikkatli oku, lütfen. Sen bana S7 ile karşılaştırıyorsun, görmek önemli nimet hocam.
Ve: Galaxy S7 edge Tanıtıldı! İşte Galaxy S7 edge Özellikleri! - ShiftDelete.Net S7 Edge 128 GB mevcut bilmeden konuşmazsan makbule geçer.
İlk olarak bazı yerlerde s7 ve 6s i genel kullandım yani 6s plus ve s7 edge gibi kullandım. Orası önemli değil fakat:
"Arkadaşlar deliler ortada, S7 Edge her türlü 6S'ten daha iyi bir telefon."
Burada her türlü daha iyi diyosun. Bende diyorumki ikisininde birbirine üstün özellikleri mevcut. Yani her türlü diye bir durum yok, bilmeden konuşmazsan makbule geçer.
Ne diyeyim ki, Samsung'u yüceltmek için bu kadar çırpınmanıza hiç gerek yoktu. Israrla açıklamamıza rağmen öyle de öyle diyorsunuz. En iyisi biz sizinle tartışmayalım.Ios, Marshmallow'dan daha iyi, bunu kardeşim bile biliyor. Fakat Marshmallow, güvenlik ve RAM açısından Ios'un %80'ini karşılıyor.
Stabilite gibi boş muhabbetlere girmeyelim, zira siz boş konuşuyorsunuz. 4 GB RAM var, S7 Edge'de yani RAM derdi yok. 6S'te de S7 Edge'de de büyük ihtimalle aynı oranda RAM kullanılıyordur/ ya da boştur.
Performans istiyorsan aynı, hatta ''günlük'' kullanımda da S7 Edge önde. Kamera, Ekran, batarya ve depolama alanında S7 Edge önde.
Fazla ve gereksiz söze gerek yok. S7 Edge> 6S, Nokta.
Ne diyeyim ki, Samsung'u yüceltmek için bu kadar çırpınmanıza hiç gerek yoktu. Israrla açıklamamıza rağmen öyle de öyle diyorsunuz. En iyisi biz sizinle tartışmayalım.
Doğruyu değil, sana doğru geleni savunuyorsun. Stabilite de arayüzde Samsung'un daha iyi olduğunu, touchwizin tamamen sorunsuz olduğunu, ram kullanımının aynı olduğundan bahsediyorsunuz. Bunların gerçek olmadığını bilmenize rağmen aksi şekilde konuşmanız ironi.Samsung'u yüceltmek gibi bir niyetim yok. Ben sadece Samsung kullanmadım. İftiraya gerek yok. Ben gerçeği savunuyorum. Iphone 7S'de S7 Edge'den iyi olacak. Biliyorum ben doğruyu savunuyorum. Ya sizler?