Tasarım & İşletim Sistemi & Kulaklık & Boyut, İncelik & Malzeme & Güncelleme & Sağlamlık.6S nerede daha iyi? Açıklar mısın? Ben S7 Edge'i açıkladım.
Ayrıca birçok videodada 6s daha hızlı, tek bir videodan yola çıkmak yanlıs olur.
Tasarım & İşletim Sistemi & Kulaklık & Boyut, İncelik & Malzeme & Güncelleme & Sağlamlık.6S nerede daha iyi? Açıklar mısın? Ben S7 Edge'i açıkladım.
Doğruyu değil, sana doğru geleni savunuyorsun. Stabilite de arayüzde Samsung'un daha iyi olduğunu, touchwizin tamamen sorunsuz olduğunu, ram kullanımının aynı olduğundan bahsediyorsunuz. Bunların gerçek olmadığını bilmenize rağmen aksi şekilde konuşmanız ironi.
Tasarım & İşletim Sistemi & Kulaklık & Boyut, İncelik & Malzeme & Güncelleme & Sağlamlık.
Ayrıca birçok videodada 6s daha hızlı, tek bir videodan yola çıkmak yanlıs olur.
bana göre tasarımı sağlamlığı isletim sistemi ve birçok etkeni s7 edge'ten daha iyi. Sıkıntı nedir? Birtanesi daha iyi değil yani. Tutturmusun s7 de s7 of be sus artık ya sus tamam s7 edge daha güzel sus be
Fazla tartışmamanı öneririm zira bu insanlar birkaç cümle ezberleyip sürekli aynı şeyi söyleyen kişiler. Yok stabilite imiş performans imiş. Stabiliteyi görüyoruz her güncellemede saçma sapan bir sorun geliyor mesela karşılaştıracak olursam Galaxy S6 Edge telefonuma düzenli güncellemeler geliyor ve herhangi bir sistem sorunu yaşamadım asla 1 yıla yakın bir süre oldu. Kısacası MM güncellemesi ile uçan bir telefon diyebilirim S6 ve üstü özellikle S7 Edge kamera konusunda mükemmel tasarımdan bahsetmiyorum bile. Mesela geçen gün internet paketim olmadığı için iPhone 6 kullanan arkadaşımdan internetten bir şey bakmasını rica ettim ve o bana Safarinin güncellemeden sonra çalışmadığını söyledi, sonra bakacağım şeyin uygulamasını bulduk o şekilde hallettik.Senin düşüncen sende kalsın. Ben nesnel konuşuyorum. Tasarım herkese göre değişir. İşletim sistemi de. Android seçen de çok. Kendi zevkini başkasına zorla aşılayamazsın. Son cümlelerinden çaresizliğin anlaşılıyor, seninle daha fazla uğraşmayacağım. Kal sağlıcakla.
1 ay önce kullanıyordum, anneme hediye ettim. Şarj aleti konusunda tamamen haklısınız fakat Bluetooth konusunu biraz daha derinlemesine araştırmanız iyi olacaktır. Zira boşuna yapılmış bir işlem değil. Kullanmasını bilene iOS pek de kısıtlı bir işletim sistemi sayılmaz. Belirttiğim gibi iki telefonun da kendisine göre avantajları mevcut.Burda 6s'i öven tepelere çıkaran arkadaşlar neden elinizde 6s yok?
Yapma amacı belki mantıklı bilemiyorum ama bildiğim şey bluetooth'un neredeyse hiç kullanılamaması, yani bir işe yaramaması. Evet iphone kullanabilenin bilebileceği tek şey bilgisayardan veri aktarmak. Harici erkanlara görüntü aktarı mı? Ya otg desteği? Ben veriyi bluetootla da aktarıyorum. Birşeyleri bilmeme gerek bile yok. Paramla rezil olmuyorum.1 ay önce kullanıyordum, anneme hediye ettim. Şarj aleti konusunda tamamen haklısınız fakat Bluetooth konusunu biraz daha derinlemesine araştırmanız iyi olacaktır. Zira boşuna yapılmış bir işlem değil. Kullanmasını bilene iOS pek de kısıtlı bir işletim sistemi sayılmaz. Belirttiğim gibi iki telefonun da kendisine göre avantajları mevcut.
Hocam telefonun modelini merak ettim söyleyebilir misin?Yapma amacı belki mantıklı bilemiyorum ama bildiğim şey bluetooth'un neredeyse hiç kullanılamaması, yani bir işe yaramaması. Evet iphone kullanabilenin bilebileceği tek şey bilgisayardan veri aktarmak. Harici erkanlara görüntü aktarı mı? Ya otg desteği? Ben veriyi bluetootla da aktarıyorum. Birşeyleri bilmeme gerek bile yok. Paramla rezil olmuyorum.
Eki Görüntüle 154375
Aynı anda 2 flasdisk ve klavye mause bağlanıyor mu 6s'e?![]()
Note 4Hocam telefonun modelini merak ettim söyleyebilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.