İPhone 6s performans düşüklüğü

ibrahim1262

Hectopat
Daha fazla  
1 yıldır iPhone 6s kullanıyorum. En son 3-4 ay önce antutu testi yapmıştım 134 bin çıktı. Şuan yapıyorum 78 bin çıkıyor. Telefonu resetledim ve iTunes'tan tekrar yazılım attığım halde yine 78 bin çıkıyor. Facebook kamerayı açmak için sağa kaydırırken kasarak açılıyor ve youtubede yorumlarda gezerken kasma yaşıyorum bu sorun nedir ? Nasıl düzeltebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Antutu daima doğru sonuçları göstermez. Saçma sapan bir uygulamadır kendisi. Telefonunda kasma, donma yoksa kafana takma. Antutu güvenilir bir program değildir. Sadece Facebook uygulamasında mı donuyor? Uygulama kaynaklı bir sorun olabilir.

Antutu daima doğru sonuçları göstermez. Saçma sapan bir uygulamadır kendisi. Telefonunda kasma, donma yoksa kafana takma. Antutu güvenilir bir program değildir. Sadece Facebook uygulamasında mı donuyor? Uygulama kaynaklı bir sorun olabilir.

Menüde geçişlerde çok nadir kasma oluyor ama en çok facebook ve youtubede kasıyor başka bir arkadaşımda 6s kullanıyor onunki daha 1 sene olmadı ondada antutu testinde 76 bin gösteriyor

@ibrahim1262 Antutu değerlerinden ziyade günlük kullanımda bir sorun yaşıyor musun? Facebook ve Messenger uygulamaları devamlı güncellenen uygulamalardır. Belki sorunlu olan bir sürüm denk gelmiş olabilir sana. Bazen güncelleme yapalım derken düzgün çalışan uygulamayı yavaşlattıkları olabiliyor. Genel olarak telefonda bir kasılma zorlanma yavaşlama varsa sorun olabilir.

@ibrahim1262 Antutu değerlerinden ziyade günlük kullanımda bir sorun yaşıyor musun? Facebook ve Messenger uygulamaları devamlı güncellenen uygulamalardır. Belki sorunlu olan bir sürüm denk gelmiş olabilir sana. Bazen güncelleme yapalım derken düzgün çalışan uygulamayı yavaşlattıkları olabiliyor. Genel olarak telefonda bir kasılma zorlanma yavaşlama varsa sorun olabilir.

En çok facebook ve youtubede çok kasıyor facebookda sadece kamerayı açarken kasıyor youtubede bayağı bi kasıyor genel olarak arada bir takılma oluyor 3-4 ay öncesinde böyle bir sıkıntı yoktu ıos güncellemelerinden kaynaklandığını düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı