Arkadaşlar merhaba, dün ikinci el olarak aldığım iPhone cihazımda model numarası "N" ile başlıyor, bu ne anlama geliyor? İnternete yazdığımda belli başlı birkaç şey gördüm ama ne olduğunu anlayamadım. Detaylı olarak açıklar mısınız?
e-Devlet üzerinden IMEI sorgulama yapabilir misiniz?
*#06# tuşlayarak IMEI'yi öğrenebilirsiniz.
e-Devlet üzerinden IMEI sorgulama yapabilir misiniz?
*#06# tuşlayarak IMEI'yi öğrenebilirsiniz.
Hocam bu cihaz bozulan değil yani, sorunlu gitmiş 0’ı gelmiş. Doğru mu anladım?Cihazın eski sahibi telefonu bozulmuş garantiye göndermiş cihazı, Apple da yenisini göndermiş ona. Bundan dolayı n ile başlıyor.
Model numarasının tamamını atarsanız daha iyi olur.Arkadaşlar merhaba, dün ikinci el olarak aldığım iPhone cihazımda model numarası "N" ile başlıyor, bu ne anlama geliyor? İnternete yazdığımda belli başlı birkaç şey gördüm ama ne olduğunu anlayamadım. Detaylı olarak açıklar mısınız?
Aynen bozulan cihaz değil bu. 0ı gelmiş.Hocam bu cihaz bozulan değil yani, sorunlu gitmiş 0’ı gelmiş. Doğru mu anladım?
Çok teşekkürler hocam. Bakacağım.Aynen bozulan cihaz değil bu. 0ı gelmiş.
Daha fazla detaylı bilgi için Check Your Service and Support Coverage - Apple Support sitesinden seri no ile sorgulama yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.