IPhone 6S şarj soketi tamiri nasıl yapılır?

İphone cihazlarda lehimle soket değiştirilemiyor maalesef. Direkt board değişmesi gerek pert 6s almak mantıklı olabilir ama şarj boardunun çalışıp çalışmaması bu durumda kumar olur.
Hayır değiştirmek mümkün yalnızca burada oynanacak kumar olur bütün devre kartının sıkıntılı olması durumunda bu değişimi yapmak hiçbir işe yaramaz, Şahsen ben iPhone Se 2’de değişim yapmıştım soketin kırık olmasından kaynaklı ve gayet sorunsuz çalışmıştı. İncecik bir kağıt şeklindeki bir devrenin üzerinen söktüğünüz için şahsen çok önermem ancak daha uygun olsun benim elimden gelir denilirse yapabilir bir işlem imkansız değil.

Hayır değiştirmek mümkün yalnızca burada oynanacak kumar olur bütün devre kartının sıkıntılı olması durumunda bu değişimi yapmak hiçbir işe yaramaz, şahsen ben iPhone SE 2'de değişim yapmıştım soketin kırık olmasından kaynaklı ve gayet sorunsuz çalışmıştı. İncecik bir kağıt şeklindeki bir devrenin üzerinen söktüğünüz için şahsen çok önermem ancak daha uygun olsun benim elimden gelir denilirse yapabilir bir işlem imkansız değil.

Bugün 300TL'ye çıkma orijinal soketle değiştirttim hocam gerek kalmadı. Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hocam. Telefoncuda yine şarj oluyordu ama açılmıyordu adam bataryadan şüphelendi iTunes ile sıfırlama deneyecekti ben neyse sonra yaparım dedim evde taktım çalıştı.
Sevindim hocam cihazdan verilerinizi kurtarın nolur nolmaz en iyisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı