iPhone 6s vs SE

SoulGripper

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. iPhone almaya karar verdim. Sizce iPhone SE 64 GB mi 6s 32 GB mi? Ayrıca renk önerir misiniz? Şimdiden sağolun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki telefon donanım olarak aynı. SE modelinin ekranı daha düşük çözünürlüklü olduğu için performansı biraz daha iyi. Batarya performansları da birbirine yakın. Arka kameraları da aynı. Ön kamerada ise 6S modeli daha iyi. İkisi arasından 6S öneririm. 4.0 ekran bana göre çok küçük ekran, eğer sizin sorun olmayacaksa SE modelini alabilirsin. Selfie tutkunuysan da SE modeli seni üzer.

Tabi 6S ne kadar da işlemci aynı olsada çoğu özellikte üstün 6S Kamera özellikle ekran boyutu ve 3D Touch SE modelinde bulunmuyor. Pil performansı olarak da üstün 6S

6S ile SE modelinin arka kamerası aynı. Kameradaki fark ön kamera tarafında. Batarya performansları benzerdir.
Bizzat testini yaptım daha dün hemde, arka kamera aynı değil 6S önde. Performans olarakta 6S önde ama performans olarak gözle görülür bir fark yok. Ayriyetten 6S 32 GB kampanya fiyatı ile indirimdeyken 6S al derim ben :)

@TunaArslanTR Ne kadar fark var, kamera yazılımı farklı olabilir 6S modelinin ama aradaki fark fazla değil, çok az. Ön kamera tarafındaki gibi bir fark söz konusu değil.
Kamerada gözle hissedilebilir bir fark var, aşina bir fark değil tabiki. Zira performans için aynı şeyi söylemiyorum, performans olarak hemen hemen dengeli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı