iPhone 6'ya iOS 12.5.7 geldi

EsatKa

Hectopat
Makaleler
2
Herkese merhaba, şu anda iPhone 6 telefonuma iOS 12.5.7 geldi. Güncelleyemiyorum çünkü şarjım 50'den az, ve de garip olan da şu iOS 12.5.6 gelemden önce telefonumun saklama alanı kısmında gözükmüştü ve de geçenlerde iOS 12.5.7 gelmeden önce de gene teleofnumun saklama alanı kısmında gözükmüştü. Benim telefon kahin olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelebilir. Zamanımda dayımın iPhone 4S telefonunu kurcalarken 9.3.4'ten kesilmiş olmasına rağmen bir anda 9.3.5 yaması gelmişti. Düzeltme veya yamadır kısaca çokta önemi yok.

Onemli guvenlik guncelemeleri iceriyor. Yukleyin aktif olarak kullaniyorsaniz.

Şu anda yükleniyor hocam.

Hocam sizin 6'nın performansı nasıl?

Hocam bütün iPhone 6'lar gibi, zaten ben günlük kullanıcı olduğum için telefon o kadar yorulmuyor yani ben çok fazla performans konusunda sıkıntı yarattığını görmedim, güncellemeden sonraki performansı diyosanız daha belli değil güncelleniyor hocam.

Şu anda yükleniyor hocam.

Hocam bütün iPhone 6'lar gibi, zaten ben günlük kullanıcı olduğum için telefon o kadar yorulmuyor yani ben çok fazla performans konusunda sıkıntı yarattığını görmedim, güncellemeden sonraki performansı diyosanız daha belli değil güncelleniyor hocam.
Bende bir tane 6 Plus ikinci telefon olarak kullanıyorum. Aşırı yavaş insanlar hiç yavaşlamadığını söylüyor sizinkini merak ettim.

Bende bir tane 6 Plus ikinci telefon olarak kullanıyorum. Aşırı yavaş insanlar hiç yavaşlamadığını söylüyor sizinkini merak ettim.

Hocam o yavaşlama konusu kişiden kişiye, telefonu kullanım amacına göre falanda değişir. Ama ben günlük bir kullanıcı okdyğum için öyle çok fazla performans sıkıntısı yaşamıyorum. Tabii ki de oyun oynanmaz artık iPhone 6'yla falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı