iPhone 7 2023'te alınır mı?

TRdarnees62

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam, benim sorum şu; yıl oldu 2023 ve biliyorsunuz ki iOS artık iPhone'nin eski telefonlarına güncelleme vermiyor. Benim de çok fazla bütçem yok 3500 TL zar zor çıkıyor e para da biriktiremiyorum. Sizce hala iPhone 7 alınır mı? Güncel IOS'un son sürümünü alıyor mu?

Hayır güncel sürümleri almıyor artık. Hafızasını yüksek almayacaksan eğer maalesef artık yetersiz kalıyor. Sadece kullanırım bir süre işimi görsün dersen olabilir. Ama uzun vadede üzer bence.

Maalesef. En basit örnek iPhone 6.iOS 12 yanlış hatırlamıyorsam 2019'da çıktı. Gmail bile desteklemiyor artık. Ne kadar kısa sürede uygulama desteğinin bittiği buradan anlaşılıyor. Hem uzun vade uygulama desteği açısından vb. Android öneririm.

Maalesef. En basit örnek iPhone 6.iOS 12 yanlış hatırlamıyorsam 2019'da çıktı. Gmail bile desteklemiyor artık. Ne kadar kısa sürede uygulama desteğinin bittiği buradan anlaşılıyor. Hem uzun vade uygulama desteği açısından vb. Android öneririm.

Peki ne önerirsin 3500 TL'ye var mı güzel bir Android telefon. 3500 diyorum ama 4000 de olabilir.

O paraya alacağın her cihaz 1-2 sene geçtikten sonra takılmalar yapmaya başlar, idare edecek cihaz alırsın en fazla.

Zaten şu anda uzun vadeli kullanabileceğim bir telefon aramıyorum idare edebileceğim bir telefon arıyorum şu an bende Huawei Prime Y9 2019 var mesela Instagram'da gezerken dediğin gibi donma takılma yaşıyorum telefonun hoparlörü kötü durumda çok ses çıkmamaya başladı 2 senedir kullanıyorum bu telefonu değiştirme zamanı geldi.

Zaten şu anda uzun vadeli kullanabileceğim bir telefon aramıyorum idare edebileceğim bir telefon arıyorum şu an bende Huawei Prime Y9 2019 var mesela Instagram'da gezerken dediğin gibi donma takılma yaşıyorum telefonun hoparlörü kötü durumda çok ses çıkmamaya başladı 2 senedir kullanıyorum bu telefonu değiştirme zamanı geldi.
Yine dediklerimi yaşarsın, giriş seviyesi cihaz 2-3 sene gider en kötü, bir de cihazlara vergi gelecekti erken al alacaksan.
Şimdilik idare eder bir şey al, sonra iyisini alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı