IPhone 7 2024 yılında hâlâ alınır mı?

Fanboy olarak yorumlanacağım belki ama benim kullandığım cihazda batarya konusunda bir şikayetim yoktu sizin cihazının durumu kötü olabilir ya da fabrika hatası olarak gelmiştir. Bu problemleri genelleme yapmak Doğru değildir.(Ben 7 kullanmıştım 7+ da belki gerçekten bahsettiğiniz sorunlar olabilir ben düz 7 modeli için konuşuyorum.)

Oynar. 60 90 FPS değil belki ama oynanır.

Şöyle diyeyim, cihazı yakın akrabamdan geçici olarak aldım ve kullanmaya başladım. Batarya yeni değişmişti bunun yanında cihaz çok temizdi. Komşumun 7+ ı biraz hırpalanmıştı ancak orijinal bataryası vardı durum aynıydı. Arkadaşımın 7'si 2 yıl kadar çekmecede yatmıştı ama ondanda aynı sorunlar vardı cihaz 0 gibiydi. İsterseniz arkadaşıma sorayım SS atayım ama şu an cevap verir mi bilmiyorum.

Fanboy olarak yorumlanacağım belki ama benim kullandığım cihazda batarya konusunda bir şikayetim yoktu sizin cihazının durumu kötü olabilir ya da fabrika hatası olarak gelmiştir. Bu problemleri genelleme yapmak Doğru değildir.(Ben 7 kullanmıştım 7+ da belki gerçekten bahsettiğiniz sorunlar olabilir ben düz 7 modeli için konuşuyorum.)

Oynar. 60 90 FPS değil belki ama oynanır.

Kanka evde orijinal iPhone 7 var diyorum sana batarya yı daha yeni değiştirdim flapy bird de kasan telefon fiyat performans var telefon yok

Sana daha iyi telefon önereyim mi?

Meizu 16TH

Gerçekten güzel cihazdır, işlemcisi, kamerası, ekranı iyidir tek sıkıntısı batarya küçük ama en azından 25W hızlı şarj var. Arkadaş uymuyor, arkadaş küçük cihaz arıyor.

Önerdiğim markanın Meizu X8'i kullandım. PUBG Mobile'de akıcı 45-60FPS oynatıyor. Kamerası da gayet iyi. Tek sıkıntısı güncelleme almıyor. Ama bootloader kilidini açabilirseniz bir sürü Android 11 ROM var.

Önerdiğiniz cihaz eski zaten daha güncelleme almaz ama sürümü çok ölü değil, Android 8 ile çıkıp 10 final yapmış en kötü dediğiniz gibi ROM atar.

Gerçekten güzel cihazdır, işlemcisi, kamerası, ekranı iyidir tek sıkıntısı batarya küçük ama en azından 25W hızlı şarj var. Arkadaş uymuyor, arkadaş küçük cihaz arıyor.

Önerdiğiniz cihaz eski zaten daha güncelleme almaz ama sürümü çok ölü değil, Android 8 ile çıkıp 10 final yapmış en kötü dediğiniz gibi ROM atar.

Android 10 sadece Çin'e özel geldi. Global paylaşılmadı. Android 10'da sadece İngilizce ve Çince dil desteği var. Fakat root ile Android 10 kurulduktan sonra Türkçe yapmak mümkün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı