IPhone 7 2024 yılında hâlâ alınır mı?

Yan telefonum İphone 7, batarya sagligi %74 olmasina ragmen oyunlarda olsun arayuzde veya sosyal medyada vs. donma kasma yapmiyor gercekten hala performansli cok sasirtici şekilde, örnek vermek gerekise Wild Rift oyununda butun ayarlar ultrada sabit 60 fps alabiliyorum fakat pubg tarzi oyunlarda durum nedir bilmiyorum.
 

Ankara bana uzak ve 2.el alışveriş te korgalara güvenemiyorum.

Yan telefonum iPhone 7, batarya sagligi %74 olmasina ragmen oyunlarda olsun arayuzde veya sosyal medyada vs. donma kasma yapmiyor gercekten hala performansli cok sasirtici şekilde, örnek vermek gerekise Wild Rift oyununda butun ayarlar ultrada sabit 60 FPS alabiliyorum fakat PUBG tarzi oyunlarda durum nedir bilmiyorum.

İşte aradığım yorum.
 
Ankara bana uzak ve 2.el alışveriş te korgalara güvenemiyorum.



İşte aradığım yorum.
Hocam herkes cihazı gömüyor ama siz kafaya takmışsınız resmen 1 tane iyi yorum olsada alsam diye. 10 kişiden 1’i iyi yorum yapınca o cihaz iyi olmuyor. Takdir sizin.
 
Kesinlikle alınmaz. İphone 7 ve 7 Plus'ların anakartlarında entegre sıkıntısı oluyor bu da şarj almama, hoparlör ve ahize sesi kesilmesi gibi sorunlara yol açıyor. Bazen de cihaz kendini tamamen kapatıyor. Tamiri çok zor, tavsiye etmem. ikinci ellerin çoğu darbe almış veya kullanılırken titiz kullanılmamış. (Cep telefonu dükkanım vardı)
 
Kesinlikle alınmaz. iPhone 7 ve 7 Plus'ların anakartlarında entegre sıkıntısı oluyor bu da şarj almama, hoparlör ve ahize sesi kesilmesi gibi sorunlara yol açıyor. Bazen de cihaz kendini tamamen kapatıyor. Tamiri çok zor, tavsiye etmem. İkinci ellerin çoğu darbe almış veya kullanılırken titiz kullanılmamış. (Cep telefonu dükkanım vardı)

Dostum ben cihazı 7 senedir kullanıyorum. İlk çıktıgında sıfır olarak aldım ve bir kere bile yere düşürmedim kasasında ekranında nokta dahi yok ve şu an fabrika pili var içerisinde hiç değiştirmedim ve sizin dediğiniz kapanma, hoparlör gibi sorunları 1 kere bile yaşamadım şahsen. Belki de ben çok temiz kullandıgım içindir bilmiyorum fakat bence 3000 4000 TL bandında alınabilecek daha iyi bir telefon yok. Şu an aktif olarak iPhone SE 2022 kullanıyorum ve oynadıgım en ağır oyun Wild Rift onu da iPhone 7 de çok rahat oynuyorum ve bazen SE 2022'yi boşa aldığımı düşünüyorum kısacası çok yüksek beklentisi olmayan kişiler temiz kullanılmış ikinci el bulabilirse alınabilir benim şahsi düşüncem. Özellikle 2 sene daha götüreceğini düşünüyorum rahatlıkla. Hala iPhone SE 1. nesil kullanan tanıdıgım var ve şarj dışında sıkıntı çekmediğini söylüyor.
 
Ben 6s kullanıyorum. Sosyal medya yada çerezlik oyunlarda sıkıntı cıkmıyor bende. Sizdede cıkmaz buyuk ihtimalle. Ben PUBG yi 45 FPS oynuyorum ama şarjım bayağı gidiyor. 2025 e kadar kullanılabilir yada jailbreakliyip öyle 2-3 yıl gidebilir.
 
Titiz kullanılan cihazlarda sorun olmuyor zaten yukarıda belirttiğim gibi hor kullanılan cihazlarda bu sorun mevcut. Sonuçta bu cihaz sıfır alınmayacak değil mi? Alacağı kişinin titiz kullanıp kullanmadığına emin olamayacağına göre kumar oynamasına gerek yok diye düşünüyorum. Android olarak bir sürü öneri yapılmış zaten ama arkadaş iPhone 7 almak için değil tartışmak ve "mükemmel!" bir cihaz olduğunu kanıtlamak için bu konuyu açmış gibi geldi bana. Ayrıca SE2022 ile 7 arasında dağlar kadar fark var sizde öveceğim diye abartmışsınız. Ekran kasa aynı diye cihaz aynı olmuyor.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı