iPhone 7 32 GB alınır mı?

Bütçe
3700TL (gelecek sene)
Bir tane iPhone buldum 3, 600TL şu anda. 32 GB hafızası var.
Tamam, iPhone sadece iPhone olduğu için almıyorum, yıllardır Android kullandığım için 2 sene sonra bozuluyor ki bu benim sinirlerimi çok bozuyor bu yüzden iPhone geçmek istiyorum.

Aciliyetim var gibiyim şu anda. Galaxy Prime Plus 8 GB kullanıyorum [:(] ve pili çok bozuk. %80 diyor sonra %3 oluyor. %3 diyor sonra %75 diyor sonra aniden kapanıyor ve bataryası hiç uzun gitmiyor.

Ne yapmalıyım?
Easycep sitesine girerek 4bin TL bandında iphone 7plus ve 8 alabilirsin.

Kutusundan şarj aleti bile çıkmayan tüm derdi para olmuş bir firmadan parasını hak etmeyen bir telefonu almak ne kadar mantıklı peki? Telefon zaten 3-4 yıllık. En fazla 2 yıl içinde çöp olacaktır.

Her iPhone kullanıcısının zaten buna katıldığı ortak bir konu telefonun içinden adaptör çıkmaması ama bunu Android telefonları savunur gibi göstermek kusura bakmayın komik geldi. :) İyi günler dilerim.

Efendim iOS'tan yazıyorsunuz, Apple'dan şikayet ediyorsunuz ben bir anlayamadım ama?

Galiba iPhone 4 veya 5'iniz var ve kurtulamadığınız için Apple'ı kötülüyorsunuz.
Hayır iPad Mini. Sırf bu yüzden de kötülemiyorum. Zaten kötülemek bile değil, zamanında alıyor olsan hadi neyse ancak 3-4 yıllık bir telefonu sırf Iphone olduğu için alıyorsun. Oysa kimse 3-4 yıl önceki amiral gemisi telefonları almıyor. Neden? Iphone değil çünkü. O paraya çok daha kaliteli telefonlar var.

Değmez. Sebeplerinden ilki Apple birkaç yıl sonra iPhone 7'ye de desteğini keser. Aynı zamanda hem özellikleri hem de ekranı daha iyi olan iPhone SE 2020 ile neredeyse aynı fiyatta. Ayrıca 32 GB sizi ne kadar idare edebilir ki?

Hayır iPad mini. Sırf bu yüzden de kötülemiyorum. Zaten kötülemek bile değil, zamanında alıyor olsan hadi neyse ancak 3-4 yıllık bir telefonu sırf iPhone olduğu için alıyorsun. Oysa kimse 3-4 yıl önceki amiral gemisi telefonları almıyor. Neden? iPhone değil çünkü. O paraya çok daha kaliteli telefonlar var.

Yazılımının güncel oluşu işlemci gücü performansı iyi cihazlar kamerları da iyi ve yenileri ise bunların yanı sıra App Store içindeki uygulamalar Apple kendi uygulamaları bayağı iyi ve piyasa değeri mevzusu kolay kolay düşmüyor.

Ben çok program indirmiyorum zaten. Ben fotoğraf da çekmiyorum. Hızlı bir telefon ve pili uzun gitmesi bana yeter de artar zaten.
Değmez. Sebeplerinden ilki Apple birkaç yıl sonra iPhone 7'ye de desteğini keser. Aynı zamanda hem özellikleri hem de ekranı daha iyi olan iPhone SE 2020 ile neredeyse aynı fiyatta. Ayrıca 32 GB sizi ne kadar idare edebilir ki?

Ben çok program indirmiyorum zaten. Ben fotoğraf da çekmiyorum. Hızlı bir telefon ve pili uzun gitmesi bana yeter de artar zaten.
O zaman sizin için tek dezavantajı batarya mAh'ının düşüklüğü ve ekranının küçüklüğü olacaktır. O da sorun olmaz diyorsanız alın derim. Fakat şunu da unutmayın, iPhone 7 en sonunda Apple'dan destek alamayacak. Bence bütçenize ekleyip SE 2020 alın.

Yazılımının güncel oluşu işlemci gücü performansı iyi cihazlar kamerları da iyi ve yenileri ise bunların yanı sıra App Store içindeki uygulamalar Apple kendi uygulamaları bayağı iyi ve piyasa değeri mevzusu kolay kolay düşmüyor.
Evet fanboy arkadaşımız da teşrif etti. Yazılım ne kadar güncel olsa bile 1-2 sene sonra destek kesilecek. Destek kesilince YouTube bile yüklenemiyor. Ayrıca App Store içindeki uygulamalar Apple kendi uygulamaları derken?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı