iPhone 7 aldım, pişman oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
MediaMarket iade alırmı cihazı. Babam'a geçen yıl HTC almıştık 1500 TL ye babam memnun değildi gittik ürünü değiştirdiler. Ben şimdi ise telefonla aradım sadece internetten alınanlar'da iade var gibi saçmaladılar yani iade edemicekmiyim sadece ekranını beğenmiyorum birde şarj her ne kadar iyi gitsede 2017 de 3400 TL verdiğim bir cihazda hızlı şarj olmalıydı. 1 saat 52 dk da doluyor. Eski telefonum bile 1 saat 20 dk da doluyordu.
Senin yerinde olsam bütün sözleşmeyi oturur okurum. 3400 TL valla insanın içine oturur.

Buyrun hocam kanıtım var.
Adı üstünde daha beta. Özellikler tam çalışmayabilir, eksiklikler olabilir, performans konusunda önceki tam sürümlerine göre yavaşlık gösterebilir. Zaten iOS 11 beta kuranlar da bunların farkında. Hangi cihaza kurarsanız kurun bu sorunlar illaki meydana gelecektir.
Aynı model 2 cihazın birine resmi olarak yayınlanmış tam sürüm yükleyip, diğerine beta sürümü yükleyerek karşılaştırma yapmak yanlıştır.
Ayrıca ben 5S kullanıcısı olarak 8-9 tane iOS 10 güncellemesi gördüm. Hiçbirinin de telefonumu yavaşlattığını farketmedim.

Adı üstünde daha beta. Özellikler tam çalışmayabilir, eksiklikler olabilir, performans konusunda önceki tam sürümlerine göre yavaşlık gösterebilir. Zaten iOS 11 beta kuranlar da bunların farkında. Hangi cihaza kurarsanız kurun bu sorunlar illaki meydana gelecektir.
Aynı model 2 cihazın birine resmi olarak yayınlanmış tam sürüm yükleyip, diğerine beta sürümü yükleyerek karşılaştırma yapmak yanlıştır.
Ayrıca ben 5S kullanıcısı olarak 8-9 tane iOS 10 güncellemesi gördüm. Hiçbirinin de telefonumu yavaşlattığını farketmedim.
Stabil sürüm çıktığında görürüz.

İphone 7 nin ios 11 le daha da çok hızlanacağına %100 eminim. İphone 5s kullanan arkadaşım ilk aldığım günkü gibi hızlı diyor cihaz 2 yıl oldu alalı bırakki iphone 7 yavaşlasın

Ben S5 kullanıcısıyım. Iphone ekranlarının hassasiyet ve algılama yönünden daha başarılı olduklarını düşünüyorum. Bir de menü geçişleri çok daha hızlı. Tek eksi yönleri kablosuz şarj özellikleri olmaması. Sonraki telefonum iphone olacak. Çünkü bir de onu denemek istiyorum. Tek geçerli nedenim bu açıkcası.

Konu IOS VS Android muhabbetine dönmüş biraz. Baya uzaklaşmış arkadaşın sorusundan.

İlk başta telefondan memnun musunuz? En önemli soru bu. Iphone 7 mi alayım S8 mi alayım diye sorunca herkes farklı bir cevap verecek. Bunun tek bir doğrusu yok. Mesela ben S8 derim. Başkası Iphone 7 der. Sırf insanların yorumuna göre hareket edilmez. Memnunsan bırak dursun. Ekstradan işlem yapmak seni sadece yoracaktır. S8'de, Iphone 7'de taş gibi cihazlar. İkisi de seni yarı yolda bırakmaz. Tabii "ben Android'de ki özelleştirmeleri çok seviyorum onsuz yapamam" diyorsan niye Iphone 7 aldın zaten. Kısacası, insanların ne dediğini boş ver. Memnunsan devam et bu model ile. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı