iPhone 7 alınır mı?

Hocam, tamam da iPhone 7 zaten 4 yıllık bir telefon.

2 Sene sonra hafif takılmalar olacaktır, mecburen değiştirecek.

Aynen bende düşünüyom güncelliğini de yitirecek belki SE geçerim o zaman Allah nasip ederse.
 
Böyle konularda aşırı bilgi kirliliği oluyor. Sorunun cevabı sen de saklı şuan. Eskiden oyun oynuyorsanız pil üzer derdik. Şimdi yeni güncellemeyle birlikte iphonelar hızlandı dolayısıyla pile yine yük bindi. Artık sosyal ağlar kullanımınız yoğun ise yine üzer diyoruz. Sadece oyun değil yani.

Ha sen diyorsan ki, hafif kullanımım var, 2. el alacağım, temiz ve güvenli. O zaman o paraya öküz alırık oğlum diyen androidcileri takmayacaksın. Hiç kaçırmadan o fiyata alacaksın. Bitti bu kadar.
 
2 yıl önce 2300 TL'ye satın aldım. Halen kullanıyorum ve bir kere bile sıkıntı çıkarmadı, dolar bu haldeyken de en az 3-4 yıl daha kullanmayı düşünüyorum. Telefon hakkında negatif hiçbir şey söyleyemem ama gidip 2000 TL verip de alınacak bir telefon değil, 2 yıl önce olsaydı direkt alman gerekirdi ama bence şimdi hiç girişme. Bundan yıllar önce hep Android kullandım ama telefonun bir süre sonra şişmesinden bıkmıştım. iPhone 7 benim ilk cihazım oldu Android dışı. İlk defa bir cihazdan bu kadar memnun kaldım. Günde 5-6 saat kullanıyorum telefonu ve sanırım iki kere şarj ediyorum. Oyun olarak sadece Fifa Mobile oynuyorum ama onun dışında bütün sosyal medya uygulamalarını aktif şekilde kullanıyorum.

Burayı sonradan ekliyorum. İnsanlar telefonun ekranına çok küçük demişler de bence bir telefonun ekranı böyle olmalı. Abim de iPhone 7 Plus var, telefonu takas edelim deyip duruyor. Dışarıda büyük ekranlı telefonları gördükçe direkt aklıma eline tablet verilmiş, küçük çocuklar geliyor aklıma. Telefonun üst noktasına bile eli yetmiyor.
 
Valla arkadaşlar kimse kusura bakmasın 7 kötü bir cihaz değil. Batarya anlamında belki sorunları var ama 5S'e hala uygulama desteği sürüyorsa 7'ye hele hele sürer. İOS 15'i alacak seneye çıkan. 16 meçhul. Ama batarya değişimi ile rahat 4 senesi var. 5S gibi efsane bir telefondur 7.
"Ben olsam hiçbir zaman orta segment cihaz almam." Bu söz her şeyi gösteriyor aslında. Sırf amiral gemisi ve Premium hissi veriyor diye 4 yıllık benim için çöp bir cihaza para veriyorsanız bu sizin düşünceniz. Siz pili 2 saatte biten, küçücük ekranlı ve takoza benzeyen telefonu Premium diye almaya devam ediniz iyi günler.

Öncelikle hocam bir cihazın üzerinden sadece 4 yıl geçmiş olması onu çöp yapmaz. 5S bakın 7 yıl kullandım. 7 yıl önce millete uyup S4 alsaydım bu zamana kadar kullanamayacaktım. Apple cihazlarına 7 yıllık bir ömür sunuyor. Neredeyse 10 yıl. iPhone 7 ise daha 4. yılında. Düzgün kullanırsan 6 yılı daha var. Tamam oyun oynayamazsın, ağır işler yapamazsın ama WhatsApp, Instagram gibi mecralarda takılmak için elinde canavar gibi bir cihaz olacak. YouTube'da iPhone 7 hız testlerine bir bakın isterseniz. Hala bastığın anda tepki verebiliyor. Hatta atayım bakın;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
6S falan da var. Göreceğiniz gibi cihazlar hala canavar. Batarya işi ise yeni batarya veya powerbank ile çözülecek bir iş. Ayrıca Türkiye'de yaşıyoruz unutmayın. Son model İPhone almak imkansız gibi bir şey. Bir gün vergiler kalkar veya hiç zannetmiyorum ama dolar düşerse alırız artık.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı