iPhone 7 alınır mı?

Yok hocam elma olunca yavaşlamıyormuş ve eskimiyormuş (!).
Evet, yavaşlamıyor? Evde var bir tane ondan biliyorum. Sen 4 yıllık başka bir Android telefonu koy yanına bakalım hangisi yavaş. Ama pil ömrü ve kamera açısından artık günümüze çok uygun değil.
 
Evet, yavaşlamıyor? Evde var bir tane ondan biliyorum. Sen 4 yıllık başka bir Android telefonu koy yanına bakalım hangisi yavaş. Ama pil ömrü ve kamera açısından artık günümüze çok uygun değil.

Elimde bulunan iPhone SE'yi iOS 12'den 14'e yükselttiğimde yavaşlamış olmasını görmezden gelsek bile aynı fiyata daha iyi bir Android telefon varken sırf iOS diye para verilir mi gerçekten?
 
Yine gelmiş "aynı fiyata andiriyot" argümanını savunan, farklı mı farklı, üzerine belgeseller hazırlanması gereken arkadaşlar. Adam zaten mevcut cihazım böyle, farklı bir deneyim yaşamak istiyorum demiş. Buna rağmen bu ilginç tartışmalara girmeniz gerçekten anlaşılır gibi değil. Yani daha önce söylediğim gibi, iPhone 7 performans açısından hiç üzmez, batarya açısından çok üzer. Benim için çok mühim değil diyorsan alabilirsin. Yoğun bir kullanıcı isen yanına birde PowerBank alman gerekir.

Işığın iyi olduğu ortamlarda ve doğal gün ışığında kamera performansıda seni üzmez, onun dışında yetersiz ışıkta, özellikle geceleri bol kumlu fotoğraflar çekersin. Ön kamerası idare eder ama günümüz koşullarında kaliteli sayılmaz. 2 yıl kadar daha güncel kalmaya devam eder.

Tüm bu yorumları bir iPhone 7 kullanıcısı olarak yapıyorum. Soruların var ise sorabilirsin.
 
iPhone alınacaksa iPhone 8'den aşağısı alınmaz bence. Pil ömrü açısından çok sıkıntı çekersin, kamera yetersiz gelebilir. İmkanım olsa bende mutlaka iPhone alırdım. 2000TL fiyat bandında Android alınmalı diye düşünüyorum.
 
Yaklaşık 3.5 senedir iPhone 7 kullanıyorum. iOS 10.2.1 kurulu 1 kere güncellemiştim. Pilini değiştirmediğim halde yağ gibi akıyor. Çevremdeki orta-üst seviye Android kullananlardan kat kat iyi fotoğraf çekiyor. İlk iOS cihazım oldu ve o kadar memnun kaldım ki anlatamam. 2000-3000 TL'ye alınan telefonlardan kamera, stabilite, ses performansı olarak çok iyi. 4 senelik telefon diyenlere aldırmayın. Taş gibi telefon.
 
Ben diyeceğimi dedim ve konuyu takipten çıkıyorum. Ekranı küçük, bataryası bitik ve bitik kalacak, 4 yıllık eski bir cihazı almak istiyorsanız alın pek umrumda değil açıkçası elmacı arkadaşlar.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı