Alınmaz. Çok eski günde en az 2 kez şarj etmen gerekir. Sırf iPhone diye o kadar para verilmez.
Almıyor. Abisi telefonunu veriyor.Alınmaz. Çok eski günde en az 2 kez şarj etmen gerekir. Sırf iPhone diye o kadar para verilmez.
Sizi raporluyor moderatörlere emanete ediyorum. İstersem 17 satırlık iphone 7 yazısı yazar son cümlemde sorunun cevabını veririm bu sizi hiç alakadar etmez.@Sh1tl3 Arkadaş iPhone 7 alınır mı dememiş zaten. Cümleye konuyla alakası bir şey yazarak girmek sizin için adetse benlik bir durum yok, kusura bakmayın. İkinci cümleniz olması gerekiyordu, birinci cümleniz değil.![]()
Cümleyi toplarıyoruz: Yaptığınız -yorum- için sizi raporluyor -ve- sizi Moderatörlere emanet ediyorum. İstersem 17 satırlık -Iphone/iPhone 7- yazısı yazar -ve- son cümlemde de sorunun cevabını veririm-.- Bu sizi hiç alakadar etmez.Sizi raporluyor moderatörlere emanete ediyorum. İstersem 17 satırlık iphone 7 yazısı yazar son cümlemde sorunun cevabını veririm bu sizi hiç alakadar etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.