iPhone 7 alınır mı?

@Sh1tl3 Arkadaş iPhone 7 alınır mı dememiş zaten. Cümleye konuyla alakası bir şey yazarak girmek sizin için adetse benlik bir durum yok, kusura bakmayın. İkinci cümleniz olması gerekiyordu, birinci cümleniz değil. :)
Sizi raporluyor moderatörlere emanete ediyorum. İstersem 17 satırlık iphone 7 yazısı yazar son cümlemde sorunun cevabını veririm bu sizi hiç alakadar etmez.

Sizi raporluyor moderatörlere emanete ediyorum. İstersem 17 satırlık iphone 7 yazısı yazar son cümlemde sorunun cevabını veririm bu sizi hiç alakadar etmez.
Cümleyi toplarıyoruz: Yaptığınız -yorum- için sizi raporluyor -ve- sizi Moderatörlere emanet ediyorum. İstersem 17 satırlık -Iphone/iPhone 7- yazısı yazar -ve- son cümlemde de sorunun cevabını veririm-.- Bu sizi hiç alakadar etmez.

"-" işareti ile araya aldığım bölümlere dikkat et. Türkçeni geliştirmen konusunda sana yardımcı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı