iPhone 7 alınır mı?

Alınmaz özellikle yenilenmişse.İçi açılmış demektir.Bu da orijinal parçaların çıkartılmış olması ve yedek parça olarak kullanılmasına işaret.

Hocam ben bundan yaklaşık 3-4 yıl önce 32 GB versiyonunu sıfır olarak 2300-2400 liraya aldım ve halen kullanıyorum. Çok oyun oynayan birisi değilim ama telefondan çok memnunum. İlk defa iOS bir cihaz kullandım belki ondan çok sevmişimdir ama benim için artık yani daha minimum 5 yılı var kafadan. Asla değiştirmek istemiyorum ve elimde olsa ölene kadar kullanırım :D

Fiyatı gayet iyi ona lafım yok. Cihazda iş görür iyi kötü. Fakat yenilenmiş adı altında geçen cihazların, hangi parçaları değişmiş veya hangi parçalar kurcalanmış bilgi almak gerekli. Körlemesiye almayın. Sorun.
Ayrıca Iphone 8 varsa tavsiyem o.

Eskidi, iPhone 7 kullanıp kasmasından ve bataryasının yetmemesinden şikayetçi olan bir çok kullanıcı var. Samsung A serisi almanızın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. S ve Note serilerinin Lite ve FE modellerine bütçeniz yeterse onlara bakın derim ama kronik sorunları var diyorlar emin değilim.

Hocam ben bundan yaklaşık 3-4 yıl önce 32 GB versiyonunu sıfır olarak 2300-2400 liraya aldım ve halen kullanıyorum. Çok oyun oynayan birisi değilim ama telefondan çok memnunum. İlk defa iOS bir cihaz kullandım belki ondan çok sevmişimdir ama benim için artık yani daha minimum 5 yılı var kafadan. Asla değiştirmek istemiyorum ve elimde olsa ölene kadar kullanırım :D
Sıfır alınır ancak hayatta içi açılmış alınamaz.

Eskidi, iPhone 7 kullanıp kasmasından ve bataryasının yetmemesinden şikayetçi olan bir çok kullanıcı var. Samsung A serisi almanızın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. S ve Note serilerinin Lite ve FE modellerine bütçeniz yeterse onlara bakın derim ama kronik sorunları var diyorlar emin değilim.
Hocam çok android sevmiyorum artık sıkıldım android den ondan İphone düşünüyorum.
Sıfır alınır ancak hayatta içi açılmış alınamaz.
Hocam benim babam da yenilenmiş iphone 7 128 gb kullanıyor 4 yıla yakındır hiçbir sıkıntısı çıkmadı daha.

Ben yenilennmiş iPhone 4 almıstım birkaç sene önce, bataryası 3 ay sonra bozulmuştu. Deji marka yan sanayi batarya takmıştım. Alacaksan batarya değiştirmeye hazır ol. Fakat bana sorarsan alma. Parana yazık. 2000 TL'ye, daha modern bir Android cihaz alırsın.

Hocam çok Android sevmiyorum artık sıkıldım Android'den ondan iPhone düşünüyorum.

Hocam benim babam da yenilenmiş iPhone 7 128 GB kullanıyor 4 yıla yakındır hiçbir sıkıntısı çıkmadı daha.

Ne kullandığınız önemli değil o denk gelmiş. Tabi risk alabilirsiniz. Ben sizi uyarıyorum.

Ben yenilennmiş iPhone 4 almıstım birkaç sene önce, bataryası 3 ay sonra bozulmuştu. Deji marka yan sanayi batarya taktım. Alacaksan batarya değiştirmeye hazır ol. Fakat bana sorarsan alma. Parana yazık. 2000 TL'ye, daha modern bir Android cihaz alırsın.

Alamaz 2000 TL'ye. Ama yine de üstüne ekleyip Android alabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok android sevmiyorum artık sıkıldım android den ondan İphone düşünüyorum.

Bu devirde XR altı alınmasını önermiyorum şahsen, SE 2 alınabilir ama bataryası bazı kullanıcılar için yeterli olmayabilir. Her ne kadar iPhone fanı olsam da böyle bir durumda Android alırdım herhalde. Eski model almak uzun ömürlü olmaz gibi geliyor sakat iş. :/

Ama yine de karar sizin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı