iPhone 7 alınır mı?

Benimde eski bir cihaz almak hemde arkadaşların dediği gibi içi açılmış bir cihaz almak içime sinmiyor ama android olarak ne alabilirimki ? Aklımda redmi note 9 felan var ama.

Xiaomi almanızı önermem, ben iPhone XR'dan Xiaomi Mi Note 10 geçmiştim ve MIUI rezalet geldi. Kamerası harika idi biraz kasma olsa da (her Android'de yaşadığım gibi) ama yazılımı çöp ötesi. MIUI 12 ile arayüzde kasım kasım kasıyordu ve 2D oyunlar donuyor idi, MIUI 11 de sorun yoktu ama güncel kalmak istiyordum, Custom ROM da da kameradan tam verim alamıyordum. Sonra iPhone 11 geçtim ve rahatladım.

Android tarafında ki ilk seçimim Samsung (Snapdragon olan modeller) oldu bu olaydan sonra, önceden A50 kullanıyordum ve Mi Note 10'dan akıcı idi arayüzü ve kamerası. Birkaç ay iPhone 6 deneyimlerim olmuştu biri 2019 yılında biri de 2021 yılında idi, 2019'da ki deneyimim de güzeldi kasmıyordu ama yavaş idi 2021'de ki deneyimim felaket idi günde 3 kere şarj ediyordum ve Whatsapp bile kasıyordu.

51 le 52'nin farkı nedir hocam?

52 Mart ayında çıktı ve Snapdragon işlemci kullanmaktadır. Uzun yıllar için iyidir ancak A51'in işlemcisinden daha az optimize çalışır. Çünkü A51'in içindeki işlemci Samsung'un kendi işlemcisidir ama 2 yıl sonraki performans düşüklüğü sizi üzebilir. A52'nin ekranı 90 Hz ve 60 Hz seçeneklerine sahipken A51 60 Hz seçeneğine sahiptir. A52'nin kamerası çok daha iyi ve optik görüntü sabitleyicisi vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei P40 Lite alın keyfinize bakın derim. Fiyat aralıkları değişiklik gösterecektir. Kalite ve donanımsal olarak bana göre, iPhone 7'den kat ve kat daha iyi. Alan arkadaşım var çok memnun. Kendimd Huawei P20 Lite kullanıyorum günlük iş ofis ve internet işlerimi hızlı ve rahat şekilde yapabiliyorum. IPhone'nun avantajı belki elden çabuk çıkarılıyor olması olabilir. Bunun dışında farklı bir şey göremiyorum. Pil, donanımsal özellikler, ekran kalitesi, kullanışlılıkğı vs hesaba katılarak alınmalı. Online olarak alışveriş sitelerinde geziyorum sürekli. 2 el harika cihazlar mevcut iyice araştırma yaparak doğru telefon alınabilir. Şimdiden hayırlı olsun.

Huawei P40 Lite alın keyfinize bakın derim. Fiyat aralıkları değişiklik gösterecektir. Kalite ve donanımsal olarak bana göre, iPhone 7'den kat ve kat daha iyi. Alan arkadaşım var çok memnun. Kendimd Huawei P20 Lite kullanıyorum günlük iş ofis ve internet işlerimi hızlı ve rahat şekilde yapabiliyorum. IPhone'nun avantajı belki elden çabuk çıkarılıyor olması olabilir. Bunun dışında farklı bir şey göremiyorum. Pil, donanımsal özellikler, ekran kalitesi, kullanışlılıkğı vs hesaba katılarak alınmalı. Online olarak alışveriş sitelerinde geziyorum sürekli. 2 el harika cihazlar mevcut iyice araştırma yaparak doğru telefon alınabilir. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam tabletim Huawei ve Huawei almak istemiyorum Play Store yok diye Appgalery de adam akıllı uygulamalar yok çünkü.

P40 Lite da Google uygulamarı desteği mevcut mu? :D
@Yarst A52 ben aldığımda 3847 TL idi. Şu an en ucuz 4100 maalesef. Parasını hak ediyor. Uzun vade telefonu istiyorsanız ya Apple'ya Samsung. Xiaomi'den uzak durun her ne kadar performanslı olsalar da arayüzü iğrenç.

@Yarst A52 ben aldığımda 3847 TL idi. Şu an en ucuz 4100 maalesef. Parasını hak ediyor. Uzun vade telefonu istiyorsanız ya Apple'ya Samsung. Xiaomi'den uzak durun her ne kadar performanslı olsalar da arayüzü iğrenç.
Anladım hocam sağolun büyük bir ihtimalle Samsung un mağazasından A51 alacağım sağolun. Biraz saçma olacak ama Samsung mağazasında yenilenmiş tel satmaz dimi ?

Anladım hocam sağ olun büyük bir ihtimalle Samsung'un mağazasından A51 alacağım sağ olun. Biraz saçma olacak ama Samsung mağazasında yenilenmiş tel satmaz değil mi?

A51 bulamazsınız büyük ihtimal. Yenilenmiş zaten satılmaz.

Üzerinde Huawei galeri ile gelmekte. Ancak Google Play Store ufak bir manipülasyon işlemiyle birkaç dakika da, yüklenebilmekte. Kendim Huawei galeriyi kullanıyorum şu ana kadar eksikliğini hissetmedim desem yeridir. Kaldı ki, Huawei'nin geliştirdiği Harmony OS işletim sistemide yakında yerini alacak. Bu bile cihazın kalitesi ve desteğini anlamaya yeterli diye düşünüyorum. Pişman etmeyecek cihaz markası olarak düşünmekteyim. Google'un yararları ve zararları tartışılır. Olmamasıda büyük bir eksiklik değil. Bu elbette kullanıcının kendi seçimine ve tercihine kalmış.

Üzerinde Huawei galeri ile gelmekte. Ancak Google Play Store ufak bir manipülasyon işlemiyle birkaç dakika da, yüklenebilmekte. Kendim Huawei galeriyi kullanıyorum şu ana kadar eksikliğini hissetmedim desem yeridir. Kaldı ki, Huawei'nin geliştirdiği Harmony OS işletim sistemide yakında yerini alacak. Bu bile cihazın kalitesi ve desteğini anlamaya yeterli diye düşünüyorum. Pişman etmeyecek cihaz markası olarak düşünmekteyim. Google'un yararları ve zararları tartışılır. Olmamasıda büyük bir eksiklik değil. Bu elbette kullanıcının kendi seçimine ve tercihine kalmış.

Para verip telefon alıp üstüne dünyada en çok kullanılan web servislerine erişememektense almam daha iyi. Üstüne uğraşıp indirecek miyim gerçekten?

Evet 0 Samsung Türkiye Garantili. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Samsung'un kendi sitesinden alırsanız yanında bileklik kampanyası vardı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı