iPhone 7 alınır mı?

Basit bi' örnek olarak; Samsung S22 serisi veya Honor magic 4 serisi, iPhone 13 serisinden daha başarılı.

Ancak siz model belirtmediğinize göre, "iPhone, her Android telefondan daha iyi." iddianız asılsız ve bir dayanağı yok.

iPhone yıllarca kullanılabiliyor hala iPhone 5S kullanan arkadaşım var kasma sorunu çok az yeni uygulamalar dışında her şeyi açıyor ama Android öyle değil sen 2013'te çıkan bir Android ile arama bile zor yaparsım şu an.
 
iPhone yıllarca kullanılabiliyor hala iPhone 5S kullanan arkadaşım var kasma sorunu çok az yeni uygulamalar dışında her şeyi açıyor ama Android öyle değil sen 2013'te çıkan bir Android ile arama bile zor yaparsım şu an.
Bu yanlış bir yorum olmuş. Android 5.1 olan tablette dizi izlenebiliyor, 2 GB RAM ile internette arama yapabiliyor hatta fark olarak söyleyeyim Türk Telekom Online İşlemler uygulaması indirilebiliyor ancak Iphone 6'da şu an Türk Telekom Online İşlemler gibi çoğu uygulama indirilemiyor. Dahası batarya eskimesinden dolayı performans düşüklüğü gibi sebeplerle sık sık maliyet çıkıyor, Android tarafında bu hem daha ucuz hem daha az oluyor.
 
Bu yanlış bir yorum olmuş. Android 5.1 olan tablette dizi izlenebiliyor, 2 GB RAM ile internette arama yapabiliyor hatta fark olarak söyleyeyim Türk Telekom Online işlemler uygulaması indirilebiliyor ancak iPhone 6'da şu an Türk Telekom Online işlemler gibi çoğu uygulama indirilemiyor. Dahası batarya eskimesinden dolayı performans düşüklüğü gibi sebeplerle sık sık maliyet çıkıyor, Android tarafında bu hem daha ucuz hem daha az oluyor.

Benim evimde de 2013'te çıkan bir Samsung tablet var 480P'de bile videolar kasıyor.
 
iPhone yıllarca kullanılabiliyor hala iPhone 5S kullanan arkadaşım var kasma sorunu çok az yeni uygulamalar dışında her şeyi açıyor ama Android öyle değil sen 2013'te çıkan bir Android ile arama bile zor yaparsım şu an.

Ona bakacak olursak; aynı yılda tanıtılmış olan S4 Custom ROM aracılığıyla Android 11 - 12 ile günlük kullanımda sıkıntı oluşturmayacak şekilde kullanılabiliyor. Ancak sizin belirttiğiniz 5S modeli çoğu uygulamayı desteklemiyor.
 
Android'i giriş seviyesi cihazların yavaşlığından ve giriş seviyesi cihazlara verilen yazılım desteğinden ibaret sanmamak gerekiyor. Amiral gemisi cihazları incelemek gerekiyor. Şu anda iPhone cihaz kullanan birisi olarak Android'in özgürlüğü beni ciddi manada etkiliyor. Üreticinin yazılımı beğenilmez ise de LineageOS gibi açık kaynak kodlu olan stabil Custom OS'lar var.

Apple'ın en büyük gücü şu anda yazılım çünkü kısıtlı donanım ve kısıtlı yazılımı birleştirerek uzun yıllar boyunca stabil bir şekilde çalışan bir işletim sistemine sahip fakat özellikle de fiyatlandırma açısından ciddi manada eleştirebilecek bir marka. Android olmasaydı dünyanın yarısı cep telefonuna erişemezdi. Android'e üreticiler tarafından verilen güncelleme desteği iOS kadar uzun olmasa da uygulama desteği iOS'tan çok daha uzun.
 
Dahili depolama ve batarya başta olmak üzere donanımı çok zayıf. Iphone bu 1gb ram ve 16gb alanla uzaya adam yollar kafasında değilsindir umarım. Biraz daha sade bir kullanıcı gibisin o yüzden diğer konular pek sorun olmaz belki ama depolama çok sorun olacak haberin olsun. İlla iphone istiyorsan bence ip8 64gb altı bakmamalısın. Ha şu an para biriktirecek durumda değilim 2-3 yıla bulurum bir çözüm dersen sen bilirsin.
 
Android'e üreticiler tarafından verilen güncelleme desteği iOS kadar uzun olmasa da uygulama desteği IOS'tan çok daha uzun.

Evet, örnek vermek gerekirse;

App Store'da bulunan WhatsApp, minimum iOS 12'yi (2018) destekliyor.

Oysa Google Play Store'da bulunan WhatsApp, minimum Android 4.1'i (2012) destekliyor.

IPhone'ların güncelleme desteği fazla olsa dahi (Samsung - Pixel gibi telefonlarda da güncelleme desteği uzatıldı), uygulamalar yüklenilebilmek için çok daha yeni OS versiyonları gerektiriyor. Oysa Android'te güncelleme almasa bile, uygulama desteği çok daha eski OS versiyonlardan beri mevcut.
 
Son düzenleme:
Dahili depolama ve batarya başta olmak üzere donanımı çok zayıf. iPhone bu 1GB RAM ve 16 GB alanla uzaya adam yollar kafasında değilsindir umarım. Biraz daha sade bir kullanıcı gibisin o yüzden diğer konular pek sorun olmaz belki ama depolama çok sorun olacak haberin olsun. İlla iPhone istiyorsan bence IP8 64 GB altı bakmamalısın. Ha şu an para biriktirecek durumda değilim 2-3 yıla bulurum bir çözüm dersen sen bilirsin.

Şu an iPhone 8 kadar bütçem hiç bütçem yok 2 sene kadar da olmaz ögrenciyim zaten üniversite sınavı falan var daha alamam en az 2 sene beni götürür mü iPhone 7? Depolamaya gelirsek zaten cok az uygulama kullanıyorum. WhatsApp Instagram bir de Papara kullanıyorum benim işimi görür diye düşünüyorum. Sizince görür mü?
 
İyi değilden kastınız nedir? Sadece CPU'ya ve IOS'a bakarak söylediğiniz yüzeysel bir yorum mu? O göklere çıkardığınız IPhone'un ekranı bile Samsung tarafından üretiliyor, ancak üzerinde elma logosunu gördüğünüz anda "dünyanın en Premium telefonu" oluyor.

IPhone'dan daha pahalı Android cihazlar var, ancak sırf o marka algısı yüzünden en iyi markayı o sanıyorsunuz.

Neyse, siz bir iPhone fanısınız; size Android'in de iyi olduğunu ispatlamaya çalışmak deveye hendek atlatmaktan farksız. Her mesaja kahkaha emojisi atarak kendinizi haklı sanmaya devam edin.

"dünyanın en Premium telefonu"

Öncelikle harfleri böyle büyük-küçük şeklinde yazmak komik değil haberiniz olsun.

" Her mesaja kahkaha emojisi atarak kendinizi haklı sanmaya devam edin." bunu okuyunca gümledim bana laf atarken kendi hareketlerinize bakmamışsınız sizde benim 2-3 mesajıma kahkaha emojisi atmışsınız çünkü.

iPhone fanı değilim her Android modelinden iyi dememin sebebi yazılımı. Bir şeyi savunmak ne zamandan beri fanı olmak oluyor.
IPhone'un ekranının kimin tarafından üretilmesi kimin umurunda ekran konusunda iyi değillermiş demek ki, o yüzden Samsung'a yaptırmışlar ve ortaya iyi bir şeyler çıkarmışlar. Hiçbir marka her konuda iyi değil.
IPhone'dan daha pahalı Android cihazların olduğunu biliyorum "parası olan alır. " cümlesini Apple üst segmentte olduğu ve diğerlerine göre genellikle pahalı olduğu için söyledim tabii ki Apple'dan daha pahalıları var ne anlatıyorsunuz Allah aşkına.
 

Geri
Yukarı