iPhone 7 Alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Iphone 7 Hısss sesi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Iphone 7 Hısss sesi.

Acaba bu ses İPhone 7'nin yapısından dolayı diğer telefonlardan farklı olarak mikrofonla daha çok etkileşime girmesinden mi kaynaklanıyor?
Quantum Mekaniği'nde ölçmenin doğal bir sınırı olduğundan söz edilir. Yani sizin elinizde ne kadar mükemmel bir alet olursa olsun ölçmeye çalıştığınız şeyle etkileşime girerek onu bozacaktır. Afedersiniz öküz kadar mikrofonla o mesafeden telefondan ses almaya çalışmak bana pek ikna edici gelmiyor.
Bunun yanında gerçekten ses ürettiklerine eminim fakat bu o mikrofonlarla ölçülebilecek bişiy değil ve bizim de duyduğumuz sınırların dışında bir ses.

Iphone 7 Plus kullanıyorum ve memnunum. Alabilirsiniz. Aklınızda bulunsun 32GB yerine daha üst kapasite seçebilirseniz onu alın. Videoları 4K çekebildiğiniz için depolama çabuk doluyor. Ben ilk çıktığı zaman almıştım stok sorunu olduğu için mecbur 32GB aldım. Haftada 1 kere falan drive hesabıma yedekleme yapıyorum.

Yaklaşık bende 2-3 hafta önce aynı ikilemde kaldım ve 6s 32GB aldım.Eğer 7 plus almayacaksanız 7 almayın derim. Benim fikrim bu yönde. Çevremde 7 32GB kullanan arkadaşlarım benim 6S'imle çok bir fark göremiyor.Hatta batarya ömürlerinin daha kötü olduğunu gördüm.Beraber 15 dakika Asphalt 8 oynadık benim şarjım %6-7 civarında giderken onlarda %12 gibi bir miktar azaldı.Bunları göz önünde bulundur derim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı