İPhone 7 alınır mı ?

• Konuyu başlatan claus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 5.830
Arkadaşlar ben de aynı düşünce içerisindeyim, fikirlerinizi okuyorum. Aklımdaki düşünce, yaklaşık 4-5 senedir HTC One yani m7 kullanıyorum. Iphone geçiş yapmak istiyorum gerek işletim sistemi ve güvenliği, gerekse aksesuar olarak çok fazla ürünlerinin olması ve aklıma ilk gelen modeli 6s ile 7 oldu. Aklımdaki şu anki ilk seçenek 7 almak fakat alternatif olarak hiçbir model düşünmedim. Almam mantıklı mıdır? Uzun süre telefon bana dayanabiliyor sonuçta, uygulamaları daha aktif kullanıyorum ve fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, elimde lensler de var telefonlara uygun bunları da kullanmak istiyorum.

Arkadaşlar ben de aynı düşünce içerisindeyim, fikirlerinizi okuyorum. Aklımdaki düşünce, yaklaşık 4-5 senedir HTC One yani m7 kullanıyorum. Iphone geçiş yapmak istiyorum gerek işletim sistemi ve güvenliği, gerekse aksesuar olarak çok fazla ürünlerinin olması ve aklıma ilk gelen modeli 6s ile 7 oldu. Aklımdaki şu anki ilk seçenek 7 almak fakat alternatif olarak hiçbir model düşünmedim. Almam mantıklı mıdır? Uzun süre telefon bana dayanabiliyor sonuçta, uygulamaları daha aktif kullanıyorum ve fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, elimde lensler de var telefonlara uygun bunları da kullanmak istiyorum.
İşiniz kamera ise S8, XZP ve U11'in tırnağı bile olamaz iPhone 7.

Bence alınır, yeni modellerin çıkması ile belki temiz ikinci el bile bulunabilir.

İşiniz kamera ise S8, XZP ve U11'in tırnağı bile olamaz iPhone 7.
Bu kadar idaalı konuştuğunuza göre RAW formatında bütün bahsi geçen telefonlardan örnek alıp karşılaştırdınız galiba, yoksa sadece ego mu kasıyordunuz ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı