iPhone 7 Alınır mı?

4000 tl ama iphone 7 nin özelliklerinde kat kat daha önde. Bilmiyorum ki kararsız kaldım
S9 kamera, performans, ekran ve batarya olarak iPhone 7'den daha iyi bir cihaz. Daha iyi bir cihaz almak varken niye kararsız kalasınız değil mi? Alternatif olarak G7, S10E'ye bakabilirsiniz.

S9 kamera, performans, ekran ve batarya olarak iPhone 7'den daha iyi bir cihaz. Daha iyi bir cihaz almak varken niye kararsız kalasınız değil mi? Alternatif olarak G7, S10E'ye bakabilirsiniz.
Alternatif olarak s10e demişsiniz arada 1000-1500 tl fark var malesef. Aradaki farkı görebiliyorum ama insanlar neden apple 7 yi söylüyo. Bilmediklerinden mi yoksa gerçekten s9 dan daha mı iyi apple 7?
samsung ve apple dışındaki markalara sıcak bakmıyorum.

4000 tl ama iphone 7 nin özelliklerinde kat kat daha önde. Bilmiyorum ki kararsız kaldım
Bilgisayar boştayken görev yöneticisini aç, işlemci kullanımına bak %3, belleğe bak %25, ekran kartına bak %10. Yıllardır AMD ucuz, kağıt üstünde güzel ve stabil olmayan sorunlu ürünler üretti. Millet daha az çekirdekli, daha yavaş İntel işlemci aldı. Kullanmayan insana anlatamazsın. iPhone elittir, popüler kültürden dolayı değil. O özellikler kağıt üstünde.

Bilgisayar boştayken görev yöneticisini aç, işlemci kullanımına bak %3, belleğe bak %25, ekran kartına bak %10. Yıllardır AMD ucuz, kağıt üstünde güzel ve stabil olmayan sorunlu ürünler üretti. Millet daha az çekirdekli, daha yavaş İntel işlemci aldı. Kullanmayan insana anlatamazsın. iPhone elittir, popüler kültürden dolayı değil. O özellikler kağıt üstünde.
Ama siz heralde yeni modellerine bakmadan konuşuyorsunuz. Samsung un bu yeni çıkardığı amiral gemilerini apple kullanıcılarıda çok beğendi. Ben daha çok o kişileri arıyorum kararımı verebilmek için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı