iPhone 7 alınır mı?

Uygun fiyata bulunursa alınır ios işletim sistemli kamera ve donanım bakımından iyi ve yeni çıkan android telefonlara kafa tutan bir telefondur benim açımdan tasarım olarak da çok beğendiğim şık ergonomik artık her android telefonda olan itici çentikli bir tasarımdan uzak ama batarya konusunda sıkıntı da yaratabilecek bi telefondur

2 yıl daha yazılım desteği alacak. Kamerası gerçekten döneminin ilerisindeydi. 2020'de bile iyi olduğunu söyleyebilirim. Şahsen benim gibi telefonlarınızı uzun süre kullanan biriyseniz sizi 3-4 yıl daha götürür. Elimdeki iPhone 6, 6. senesine girecek hala daha işimi görüyor. Sanırım 2021'de değiştiririm.

İphone 7 kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Bütçen o kadarsa alabileceğin en iyi telefon bu emin ol. Androidden aldığın performansın daha iyisini alacaksın.

Performans dışında pek bir espirisi kalmadı artık A9 ve A10 Fusion'lu cihazların, eğer IOS+kaliteli malzeme isterseniz alın ama o fiyat bandında daha farklı ve yeni teknolojileri destekleyen cihazlar var.
iPhone 7 kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Bütçen o kadarsa alabileceğin en iyi telefon bu emin ol. Android'den aldığın performansın daha iyisini alacaksın.
Hangi Android cihaza baktığınıza bağlı o, artık iPhone 7 ancak orta sınıf bir Android cihaz ile karşılaştırılabilir durumda ve performans namına bir farkı yok Android cihazlara göre, bence bir Mi 9t Pro'dan daha vs mantıklı bir cihaz olacaktır tabi.

iPhone 7 kullanıyorum. Hiçbir şikayetim yok şu an. Her türlü uygulama ve oyunu sorunsuzca oynuyorum. Kamerası gündüz çekimler için gayet güzel. Ama 11 modelleri hariç gece kamerası zaten Apple cihazlarda yetersiz. Tavsiye ederim alabilirsin.

iphone 7 ilk çıktığında almıştım ve hala kullanıyorum. Herhangi bir uygulamada bir kere bile takılmadı ve gayet hızlı. Telefonda oyun oynamayan bir insanım, dolayısıyla o konuda yorum yapamam ama kendi kullanım şartlarımda üründen çok memnunum. Şu anki telefonlardan tek eksisi ekran boyutu ve tek arka kameraya sahip olması.

İPhone kendi açıklıyor zaten zaman geçtikçe kendisi yavaşlatıyor ve bataryası az gidiyor artık almak çok mantıksız en üst seviyeleri hariç, Huawei çok iyi bir cihaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı