iPhone 7 alınır mı?

Çok sınırlı bir kitle için alınabilir. Telefonun şarjı az gidiyor, bazı kronik hataları var, çok büyük ihtimalle bir sonraki güncellemeyi de alacak ama yine de nispeten yavaş bir telefon. Tabi ben illa sıfır iPhone alacağım diyorsanız yazdığım şeyleri göz önünde bulundurarak alabilirsiniz. Telefonu çok kullanmam, arada sosyal medyaya girerim diyorsanız sizi üzmez ama gerçek iPhone deneyiminden biraz uzakta olursunuz.

Halihazırda Iphone SE kullanıcısı olarak söylüyorum, cihazım yavaşlamaya ve eskimeye başladı. Bence şu anda o cihazı almanız doğru olmaz. Yakın zamanda Apple güncelleme desteğini keser ve cihaz eskimeye başlar. Biraz daha bütçe yükseltip atacağım modeli incelemenizi öneririm.

Edit: iPhone SE 64 GB Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Kanka iyi hoş da seninki baya eski ama 7 yine stabil
İphone 7 eskide kaldı. Onun yerine istersen İphone SE 2020 alabilirsin.
O kadar param yok :p

Vaktinde 2 kere iPhone SE , iPhone 7 , iPhone 6S Plus kullanmış biri olarak iPhone'u öneririm stabilite açısından. Ancak iPhone 7 cihazının şarj olma süresi uzunluğu , ekran süresi azlığı vs seni zorlayabilir. Sıfır alacaksan 3500-3600 TL bandındaydı 32 GB için fiyatlar. Bence bu paraları etmez şuan için. Ancak 2. el temiz bulursan 2000/2300 TL bandında ve yüksek hafıza kapasiteli alınabilir çok beklentin yoksa ve çok kullanmıyorsan.

2020'de hala kullanılabilir bir telefon ancak çok uzun Ömürlü olduğunu düşünmüyorum yazılım güncellemesi de bir süre sonra kesilecektir. Eğer biraz daha bütçem varsa şu anda en ucuz ama güncel telefon iPhone SE 2020. Ya da eylülde yeni iPhone tanıtıldıktan sonra fiyatının düşmesini bekleyebilirsin.

Eğer birkaç sene içinde telefonun değiştireceğim diyorsan alabilirsin ama tahmini olarak 2 sene sonra (iOS 14'den sonra) desteği kesecekler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı