iPhone 7 hala alınır mı?

Pek çok kötü söylenti var. İade edilen ürünü paketleyip tekrar satmak, millet alıyormuş kullanıp cayma hakkı mı ne onunla iade ediyormuş. Yani bir şeyler oluyor ve biz anlamadan kullanıyor olabilir o yüzden bi slogan vardı bakmadan almam diye benim de o mantığa gidiyor

Kesinlikle Hepsiburada böyle bir şey yapmaz. Dediğim gibi kaç bin kez alışveriş yaptım. Yaşamadım böyle bir şey.

Samsung Galaxy S10e 128GB Samsung Türkiye Garantili 6.450,00 TL yerine 4.313,00 TL
N11'de gayet güvenilir. Bayağı beyaz eşya almışlığımız var burdan da asla sorun olmaz.

Aradaki fark çok büyük bence bunda bişey var. Öyle küçük şeylerde evet bende sorun etmemde bu büyük bir mebla...
Aradaki fark çok büyük bence bunda bişey var. Öyle küçük şeylerde evet bende sorun etmemde bu büyük bir mebla...

Mağazalarda pahalı olmasının sebebi mağazalar hem dükkan kirası, hem işçi maaşı ve sigortaları, işçinin yemeği ve servisi, doğalgazı, elektrik ve su gibi sayısız masrafa girdikleri için pahalı verirler. Ama hepsiburada gibi siteler sadece depo kirası verirler mağazaları yoktur. Bu yüzden daha ucuz olurlar.

İnşaallah öyledir çünkü bu işe sıcak bakmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…