iPhone 7 hala alınır mı?

İlla vatandan vs. almak zorunda değilsiniz. Hepsiburada vb. sitelerde çok daha ucuza TR garantili cihazlar bulunuyor. Ayrıca evet S9 önerdim. 3500TL civarına bulabilirsiniz. Ama bütçeniz varsa kesinlikle S10e.
s10e yerine s9 alsam hata yapmış olur muyum. Bütçeden dolayı...
Hepsiburada gibi sitelerde 4400-4500 civarlarında trendyolda vs. 4300 civarlarına bulunmakta hocam. Geçen indirime girmişti sanırım 4200 civarına gördüğümü hatırlıyorum. Aklımı gerçekten çelen bir telefon. Amoled ekran, hızlı şarj, pil performansı, kasa oranı olarak modaya uyumu,kamerasında ki kalite...
İnanın büyük Apple fanı olarak hayran kalmamak mümkün değil. Yani her şeyden önemli bu cihaz 3 ay önce çıktı ve çok güncel bir telefon. :)
zaten en güncel telefon ve amiral gemisi o özelliklerin olması normal keşke bizim olsa 😁

s10e yerine s9 alsam hata yapmış olur muyum. Bütçeden dolayı...

zaten en güncel telefon ve amiral gemisi o özelliklerin olması normal keşke bizim olsa [emoji16]
Ben alırım 3-4 yıl kullanırım diyorsanız S10e almanız daha mantıklı. Ama 2 seneye kalmaz değiştiririm derseniz S9 alarak hata yapmış olmazsınız. Birde S serisi kadar kaliteli olmaz ama A70 bakmanızı öneririm. O da gayet yeterli bir cihaz.

Ben alırım 3-4 yıl kullanırım diyorsanız S10e almanız daha mantıklı. Ama 2 seneye kalmaz değiştiririm derseniz S9 alarak hata yapmış olmazsınız. Birde S serisi kadar kaliteli olmaz ama A70 bakmanızı öneririm. O da gayet yeterli bir cihaz.
aslında 3 veya 4 yıl kullanmak istiyorum. Neden s9 2 yıl dayanmaz bir nedeni var mı ?
çünkü 1 yıl önce çıkmış bir telefon.
Apple 7 plus 32 gb alsam beni ne kadar götürür çünkü en az 3 yıl kullanmak istiyorum.
bu arada moralim bozuldu🙁

Son düzenleyen: Moderatör:
Sence s9 alınır mı?
Haftaya alıcam karar vermem lazım artık...
Ben Samsung, Lg marka telefon almaya tövbe ettim o yüzden tavsiye veremem bu firmalardan. Kendim almayacağım ürünü tavsiye veremem. Tavsiye konusunda diyeceğim tek şey Çinli firmalara yönelmeniz. Huawei, Xiaomi gibi markalara yönelin bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı