iPhone 7 hatalar silsilesi

kreutz

Hectopat
Yer
Zonguldak
Merhaba arkadaşlar. İPhone 7 telefonumla ilgili büyük sorunlarım var. Daha önce başına gelmiş ya da bu işten anlayan biri yardımcı olursa sevinirim.

- Telefonu yeniden başlatınca Wi-Fi deaktif oluyor daha sonradan kendi düzeliyor (Wi-Fi gri şekilde kullanılmıyor).
- Birini aradığımda ya da birisi beni aradığında karşıdan ses gelmiyor ve benim sesim karşıya gitmiyor.
- Ses kaydı açılmıyor.
- Müzik dinlemek için kulaklıtak ktığımda kulaklığı algılamıyor fakat telefonu şarja taktığımda şarj oluyor.
- Ahizede herhangi bir problem yok kontrol ettim.

İOS son sürüm yüklü ve işin ilginci birkaç kere yeniden başlattığımda sorunlar düzelmişti fakat sonrasında yeniden kendini tekrar etti. Telefonun garantisi bitti, eğer büyük bir sorun var ise Apple servisine gönderip yaptırması neredeyse bana bir telefon fiyatına mal olacak gibi duruyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'larda satışa çıktıktan sonra tespit edilen Audio IC ile ilgili kronik bir üretim hatası var ve ses ile ilgili sorunlar diğer iPhone'lara kıyasla çok daha sık görülüyor. Ancak tabi bu iPhone 7'si olan herkesin bu tip sorunlar yaşayacağı anlamına gelmiyor.

İlk sorununuz özellikle Superonline'ın verdiği Huawei modemlere iPhone ile bağlanınca yaşanıyor. Bazen iPhone'un ağ ayarları sıfırlanarak giderilebiliyor.

Şimdi yaptığım denemeyle şunu da keşfettim; whatsapp görüntülü veya normal aramada yapamıyorum.
Aynı zamanda birini telefon ile aradığım zaman telefonun hoparlarönü açamıyorum.
iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'larda satışa çıktıktan sonra tespit edilen Audio IC ile ilgili kronik bir üretim hatası var ve ses ile ilgili sorunlar diğer iPhone'lara kıyasla çok daha sık görülüyor. Ancak tabi bu iPhone 7'si olan herkesin bu tip sorunlar yaşayacağı anlamına gelmiyor.

İlk sorununuz özellikle Superonline'ın verdiği Huawei modemlere iPhone ile bağlanınca yaşanıyor. Bazen iPhone'un ağ ayarları sıfırlanarak giderilebiliyor.
Ağ ayarlarını sıfırlamayı denedim fakat sorunum düzelmiyor. Anakart ile alakalı olduğunu düşünüyorum şu anda fakat telefon düşmeden ya da su almadan nasıl anakartım patates oluyor kafayı yiyecem şimdi.

Audio IC bozulmuş olabilir. Telefona Reset atmayı denediniz mi?
Reset attım ilk başta sorun düzeldi fakat 5-10 dk. sonra tekrardan aynı hataları almayan başladım.
Audio IC bozulmuş olabilir. Telefona Reset atmayı denediniz mi?
İnternetten biraz araştırdım sorunlarımın hepsi Audio IC nin bozulmasına benziyor. Yarın bir telefoncuya götüreceğim inşallah çözer işimizi. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. İPhone 7 telefonumla ilgili büyük sorunlarım var. Daha önce başına gelmiş ya da bu işten anlayan biri yardımcı olursa sevinirim.

- Telefonu yeniden başlatınca Wi-Fi deaktif oluyor daha sonradan kendi düzeliyor (Wi-Fi gri şekilde kullanılmıyor).
- Birini aradığımda ya da birisi beni aradığında karşıdan ses gelmiyor ve benim sesim karşıya gitmiyor.
- Ses kaydı açılmıyor.
- Müzik dinlemek için kulaklıtak ktığımda kulaklığı algılamıyor fakat telefonu şarja taktığımda şarj oluyor.
- Ahizede herhangi bir problem yok kontrol ettim.

İOS son sürüm yüklü ve işin ilginci birkaç kere yeniden başlattığımda sorunlar düzelmişti fakat sonrasında yeniden kendini tekrar etti. Telefonun garantisi bitti, eğer büyük bir sorun var ise Apple servisine gönderip yaptırması neredeyse bana bir telefon fiyatına mal olacak gibi duruyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarınıza iTunes son sürümü kurun. Daha sonrasında telefonunuz için en güncel İOS sürümünü indirin. Daha sonrasın da telefonunuzu DFU moda alıp temiz kurulum yapın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00