iPhone 7 ısınma ve kasma yapıyor

Oghun

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Los Santos
Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 kullanıcısıyım, yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Cihaz ben aldığımda iOS 14 yüklüydü ve cihaz aşırı güzel çalışıyordu. iOS 15 yaptım öyle de bir güzel çalışıyor. Benim sorunum PUBG Mobile oynarken son 3 aydır ısınma ve kasma sorunları yaşamaya başladım. Hiç oynanmayacak derecede hem de. Yaklaşık 15 dk sonra başlıyor sorun. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 kullanıcısıyım, yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Cihaz ben aldığımda iOS 14 yüklüydü ve cihaz aşırı güzel çalışıyordu. iOS 15 yaptım öyle de bir güzel çalışıyor. Benim sorunum PUBG Mobile oynarken son 3 aydır ısınma ve kasma sorunları yaşamaya başladım. Hiç oynanmayacak derecede hem de. Yaklaşık 15 dk sonra başlıyor sorun. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Normal.

2 hafta önce pil değişimi yaptırdım. Bir de işlemciye eski demişler oyunda 40 FPS veriyor. Kasma zaten son zamanlarda başladı. Konumu kapatarak biraz azalta bildim. Varsa sizinde önereceğiniz bir yol deneyeceğim.
Pili hangi markayla değiştirdiniz? Sıfırdan temiz kurulum yapmak dışında aklıma başka bir öneri gelmedi bunun haricinde. iTunes ile sıfır kurulum yapın yedekten kurmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı