iPhone 7 kullanılır mı?

stocy

Hectopat
Daha fazla  
Sınav senem. En fazla 9-10 ay kullanacağım telefonu ve WhatsApp kullanabiliyor olmam kâfi benim için. Onun dışında hiçbir beklentim yok telefondan. Sizce kullanılır mı? Dediğim gibi fazla bir süre kullanmayacağım ama kullandığım süreçte de çok fazla kasma donma istemem. O nedenle de iOS tercih ediyorum. Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınav senem. En fazla 9-10 ay kullanacağım telefonu ve WhatsApp kullanabiliyor olmam kâfi benim için. Onun dışında hiçbir beklentim yok telefondan. Sizce kullanılır mı? Dediğim gibi fazla bir süre kullanmayacağım ama kullandığım süreçte de çok fazla kasma donma istemem. O nedenle de iOS tercih ediyorum. Ne düşünüyorsunuz?

Ben 8-9 aydır kullanıyorum yaz aylarında çok fazla ısınıyor onun dışında her şeyi yeterli olur. 7 Plus'ta düşünebilirsin.

Bataryasının sana yeteceğini düşünüyor ve yalnızca WhatsApp kullanacak bir iOS cihaz arıyorsan olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı