iPhone 7 mi, Galaxy S7 mi?

Bende iOS'dan Android'e geçmiş birisi olarak söylemek isterim ki kesinlikle S7. 5S kullanıyordum 16GB alanımdan yer olmasına rağmen iCloud dolu olduğu için eski video ve fotoğraflarım geç yükleniyor bazen hiç yüklenmiyordu.

iPhone alıcaksan basit, kurcalamayan bir insan olman gerekiyor. Dışa kapalı bir işletim sistemi çünkü. Müzik yüklemek, APK indirmek(indiremiyorsun) işkence. Bir tanıdığımda S7 var ve kamerası o kadar güzel ki gece çekimine rağmen bayıldım desem yeridir.

Çok param var canım sıkıldığında telefon değiştiririm, yeniliği severim diyorsan iPhone 7 al, aksi takdirde S7 yi al.

Ben sadece yazılımdan yana konuştum ama performansdan yana da konuşacaksak, Android telefonlar eskisi kadar kasmıyor. Samsung S5'den sonra devrime gitti resmen.
 
Bütçeme göre bu 2 telefonu belirledim. Ben iPhone 7 alma taraftarıyım ama yine de sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Hiç iOS telefon kullanmadığım için de bir ilgi yok değil. Ama S7 de çok güzel bir telefon, arada kaldım diyebilirim. iPhone 7 mi, S7 mi?

Merhabalar ben samsungdan iphone 6 ya geçiş yaptım ama zorluklar yaşadım mesela müzik dinlemek için bile para ödüyoruz bedava olan uygulamalar ise beni tatmin etmedi. Çoğu androidlerde ücretsiz olan uygulamalar ios da ücretli. Fiyat performans olarak çok iyi değiller aynı fiyattaki çoğu telefon iphoneden daha iyi performansa sahip örnek veriyorum iphone 6 şuan 2200 tl samsung a5 2017 2200 tl ama performans olarak samsung daha iyi. Ama ios işletim sistemi stabil,herşey elinizin altıda,karışık bir yapıya sahip değil. Tasarıma gelirsek ben iPhone’unun tasarımını daha çok beğendim. Siri işe yarıyor bazen ama çokta kullanmıyorum daha çok sohbet ediyorum. Kamera olarak ben çok memnunum İphone 7 daha iyidir .Umarım açıklamışımdır sorun olursa cevap vermeye çalışırım. (Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum)
 
Daha önceden s7 edge modelini kullandım şimdide s8+ modelini kullanıyorum kesinlikle s7 de donma kasma problemi yaşamazsın şarjıda kullanıma göre değişebiliyor ama 1 günü rahatlıkla görürsün emin ol iosun ve Apple`İn tek esprisi appstorenin Apple mühendislerinin tek tek storideki uygulamaları elden geçirerek store koymaları Apple store zorlu center çalışanı bir arkadaştan aldığım bilgilere göre böyle ayrıca Apple ekran panelini ve Kamerasını Samsungdan alıyor tercih senin
 
Bir sene önce kullandığım s7 edge pil kullanım grafiği ekte
Screenshot_20171206-012332.jpg
 
Geldik dananın kuyruğunun koptuğu yere.
HD telefon, fakat küçük ekranlı olduğundan zaten HD de pek sorun edilmiyor. Ve HD de bize performans olarak dönüyor. Ama sahiden HD biraz yadırganacak konudur.
S7’de çözünürlük değiştirme seçeneği mevcut.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı