iPhone 7 mi Mi A2 mi?

woldberat11

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde bir tane iPhone 7 128 GB var. Kullandığım telefon mi A2 64 GB. Sizce hangisi daha güzel olur? Xiaomi'yi seviyorum güzel telefon ancak Androidin olası kötülükleri var. Şu Instagram da story atarken video 10 FPS falan oluyor ya, ya da sanki Samsung E250 ile çekmiş gibi dandikleşiyor. İşte bu beni telefondan soğutuyor. Xiaomi'nin ekranı kırıldı zaten. Bir yandan da iPhone olması biraz arkamızı kaldırıyor 😁.
Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, elimde bir tane iPhone 7 128 GB var. Kullandığım telefon mi A2 64 GB. Sizce hangisi daha güzel olur? Xiaomi'yi seviyorum güzel telefon ancak Androidin olası kötülükleri var. Şu Instagram da story atarken video 10 FPS falan oluyor ya, ya da sanki Samsung E250 ile çekmiş gibi dandikleşiyor. İşte bu beni telefondan soğutuyor. Xiaomi'nin ekranı kırıldı zaten. Bir yandan da iPhone olması biraz arkamızı kaldırıyor 😁.
Ne önerirsiniz?
iphone 7 2016 yılında çıkmış bir cihaz.
Ben ikisini de tercih etmezdim.

Eski derken? Hala iPhone 5S ile mutlu olan insanlar var, lütfen. A1 kullanmış biri olarak, tavsiye etmiyorum. Android One iyi güzel, güncel falan ama tasarım konusunu es geçmişler gibi.

Ayrıca o dediğiniz Instagram olayı çok berbat. A1 kullanıyorken sırf bu sebepten dolayı, Mi 6'ya geçtim düzelir belki diye. Snapdragon 835 kullanan, çift kamerası olan Mi 6 1080p 60FPS çekemiyordu. Ayrıca, Instagram'da sanki Samsung eski bir J serisinden atılmış gibi gözüken fotoğraflar, videolar derken iPhone 7'ye geçtiğimde her şey çok güzeldi.

Ekleme: Mi 6 kamerası gerçekten çok iyiydi lakin bunlar galeride gözükürken öyleydi. Video performansı gerçekten berbattı benim için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı