İphone 7 mi Yoksa Samsung J7 Pro mu?

J7 Pro alma derim. Evde bir kişi var kullanan. Telefon kamerası ve özellikleri çöp. Paran varsa Iphone 7 al kafan rahat olsun.

Arabada Gangsta Paradise mı çalsın, Tokmakla Yavrum Tokmakla mı?
Gerçi pek doğru olmadı. Ama diyeyim, paranız varsa iPhone 7 olabilir. Telefondan beklentiniz çok büyük değilse J7 Pro. Ben J7 Pro da önermiyorum aslında. O fiyatlara daha iyisi vardır belki.
Ben iPhone 7 diyorum.

Eğer bütçeniz varsa tabii ki iPhone 7. Çünkü karşılaştırmak istediğiniz telefonların segmentleri farklı J7 Pro orta segment bir telefonken iPhone 7 amiral gemisi yani üst segmenttir. Bu tartışmayı 1 hafta önce babamla yaptık ve kendisi iPhone seçti :D

Samsung J7 PRO normal bir kullanıcı için yeterli. Ancak İPhone 7 ile hiçbir zaman kıyaslanacak bir cihaz değil.
İPhone samsung cihazı ile kıyaslamak isterseniz eğer ya s7 serisi yada s8 serisi olmalı.
Bana kalsa ben iOS ile Android cihazları hiçbir zaman kıyaslamam.
iOS dünyası çok farkı bir yapıya sahip.
Not olarak ben şunu da belirteyim. Ben bu saatten sonra İPhone almanın pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum. İPhone bize donanımsal olarak biraz zayıf kalsa da iOS yazılımı ile kendini öne çıkartıyor.

İPhone al bak keyfine. Adamlar 5S'in fişini daha çekmediler, kaç senelik telefon. Ama androidlerde 1-2 sene sonra üretimi kesiyorlar.

Öncelikle merhaba. İki telefon arasında kaldım ve hafta sonu bu iki telefondan birisini alacağım. Siz hangi telefonu tercih edersiniz?
İkisini de alma benim tavsiyem 3000TL civarında 64 GB bir Sony.Eğer Samsung alırsan yavaşlık eskime vb. sorunlarla karşılaşacaksın.Iphone alırsan da birçok işlemi yapamayacaksın.Ben 2 yıldır Sony kullanıcısıyım oyun vb. şeylerde max 60 alıyorsan hep 60 tutuyor.Kullanım kolaylığı,boyut vs. olarak kesinlikle daha iyi.Sony tavsiyemdir bazı modelleri aşırı ısınıyor ama önce denersen daha iyi karar verirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı