iPhone 7 nasıl?

S8 kullanmak riskli, o fiyata iPhone 7 almak da saçma. Ama illa ki alacağım diyorsanız S8. 4.7 inç 1334 x 750 ve 5.8 inç 2960x1440 farkı der susarım.

Androide güncelleme gelmiyor, ROM var yhaaa.

Böyle düşünüyorsanız ve Türkiye'den Samsung bir telefon alacaksanız almayın.

Çünkü Türkiye'de satılan Samsung cihazların büyük bir bölümü Exynos işlemcileri kullanır be Exynos işlemcilerinin kaynak kodları paylaşılmıyor.

Düzenleme: İlk telefonum Samsung S8500. Zamanında Apple iOS ve Google Android'e karşı duracak deniyordu. 3 sene sonra Bada projesi iptal edildi, halen iOS var.

Ya boşuna uğraşma sen kitap yazarsın adam "iOS stabil yhaaaa" der geçer.
Benim elimde 3 saatlik 6S kamerada arka arkaya 4-5 defa dondu. Açıyorum donuyor. Siriden gireyim diyorum donuyor. Tekrar normal gireyim diyorum donuyor açılıyor bulanık ekran kalıyor. Ama adam bunu kabul etmez yalan söylüyorsun der her Android kasıyor der iOS uçuyor der bırak uğraşma yahu boşuna sinirlenme.

Düzenleme:
Bir ekleme daha yapmak istiyorum. Shiftdeletede Hakkı Alkan zamanında bunu yapanın iPhone'u kitleniyor diye video çekti. Bakın bunu Apple sever Hakkı alkan yaptı orda söylediklerini de dinleyin. Kirlenen cihaz iOS 9.x.x(sürümü hatırlayamadım) 6S Plus düşünün 6S Plus o zamanın en güçlü Apple cihazı ve bu cihaz safaride donuyordu.
iPhone artık marka imajını kullanarak iyi kötü ayakta duruyor.

Android cihazların 2 belkide 3gb ram ile açabileceği şeyleri iOS da sadece 1gb ram ile rahatlıkla açabiliyor. Eğer bilgisayar işlemcileri veya ekran kartıyla eşleştirmek gerekirse şöyle olurdu ;
Android - AMD
iOS - İntel
iPhone ile Samsung dışında hiç bir telefon kıyaslanamaz. Samsung o kadar çıkardığı telefonlarda anca ulaşmaya başladı iPhone'a ama gelecek olan iPhone 8, Apple firmasını çağ atlatacak bile diyebiliriz tabi bunlar bi denli abartılı. Sen Performans ve Kalite istiyorsan iPhone önerilir ama şunu da unutma App Store da çoğu uygulama paralı. Samsung gösteriş açısından exotic sınıfta olsa da ısınma, donma vs. bir çok sorundan dolayı bu markayı biraz lekeleyebiliyor daha ne kadar sürecek bu sorun bilinmez.

Sana tavsiyem biraz daha para koy ve Plus al iPhone 6 ve 7 arasında pek bir fark yok ama Plus daha iyi denebilir yine de sen bilirsin :)

Yine çoğalmış burada sadece iPhone önerenler :cry: Arkadaşlar şunu anlayın artık! Samsung eskisi gibi bir Samsung değil. Neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz? Yok neymiş efendim, 3 GB RAM'li Android'i 1 GB RAM'li iOS geçermiş. Siz hangi dönemde kaldınız? Ciddi soruyorum. Elinize belki hiç Android bile almadınız ama gel de gör, bak ki her şekilde Android kasıyor diye yorum yapanlar olmuş. Fanboydan hiçbir farkınız yok. Sanki babanızın şirketi yahu! Note 4'ten sonraki yeni Samsung'u siz biliyor musunuz? Gerçi ondan önce de kötü değildi de ne kadar bir ilerleme kaydetti farkında mısınız? Eski sorunların hiçbiri var mı? Sanki Apple'ın hiç kronik sorunları yok. 4'ün çekmemesi, 4S'in Wi-Fi'si, 5S'in mavi ekranı, 6'nın kırmızı ekranı ve aklıma gelmeyen birçok şey daha... Kısacası Samsung'u kötülemekten vazgeçin artık, lütfen.

Gerçi burada ben kime anlatıyorum ki? Yine bir kulaktan girecek, diğer kulaktan çıkacak. Umarım anlatabilmişimdir. Ben olsam hiç düşünmeden S8 alırdım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı