Açıklamak gerekirse: Samsung Pay yakında Türkiye'ye de gelecek. Çok büyük bir artısı nerdeyse bütün makinelerde çalışıyor Samsung Pay. Onun dışında Güvenli Klasör olayı ve Samsung Pass'i söylemiyorum bile. İris veya Yüz tarayıcı + Parmak izi + PIN kodu ile otomatik giriş yapıyor sitelere. Hesabınızı açık bırakmıyorsanız ve her seferinde email ve şifre girmekten bıktıysanız Samsung Pass irisinizi veya parmak izinizi tarayarak otomatik olarak dolduruyor ve giriş yapıyor. Onun dışında donanım, yazılım, arayüz bakımından da harika telefon. En az 3,4 yıl götürür.
Bu arada kulaklıkları o iphone kulaklıklarından daha iyi AKG den almışlar. Ve iphone'da kulaklık girişi yok onu söyleyeyim aparatla takıyorsunuz kulaklığınızı.
Ve tabii Android'in APK kurma gibi özelliği var. Mesela ben bs.to diye sitenin uygulamasını indirdim Almanca dizi/ film izlemek için. Daha birçok artısı var.
Android yavaşlayan diyenler en son s3 kullanmışlardır benim gibi. Tanıdığımda iphone vardı kastığı gördüm yani. Her cihaz kasar. Ama s8 de 1. Ayım kasma yok sorun yok. Kamera 10 numara. Çok özellik var anlatamayacak kadar. iphoneda özellik yok. Edge kenarından çıkan pusulasından tut flashın sos göndermesi, gif kaydetme...
Tabii ki samsung healthdeki stres ölçer,kalp hızı,kandaki oksijen yüzdesini ölçme varken bir insan neden bir iphone a para versin. Elma için mi? Masaya koyup hava atmak için mi?