iPhone 7 nasıl?

Iphone 7 plus ekranı full hd. Renk doygunluk oranı ve ekran parlaklık kandil oranları da bir o kadar farklı. Ben iki cihazı da test etme imkanı buldum açıkçası bence ekranı "dandik" değil gayet başarılı:)
iPhone 7'den bahsediyoruz 7 plus'e nazaran daha iyi ama yeterli değil 4.000 lira o ekranı haketmiyor bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız o arkadaş Iphone 7 değil 7 plus almaya karar verdi:) Kişisel görüş bu tabi sen beğenmezsin başkası beğenir. Kişiler ve zevkler meselesi bu biraz.

Açıklamak gerekirse: Samsung Pay yakında Türkiye'ye de gelecek. Çok büyük bir artısı nerdeyse bütün makinelerde çalışıyor Samsung Pay. Onun dışında Güvenli Klasör olayı ve Samsung Pass'i söylemiyorum bile. İris veya Yüz tarayıcı + Parmak izi + PIN kodu ile otomatik giriş yapıyor sitelere. Hesabınızı açık bırakmıyorsanız ve her seferinde email ve şifre girmekten bıktıysanız Samsung Pass irisinizi veya parmak izinizi tarayarak otomatik olarak dolduruyor ve giriş yapıyor. Onun dışında donanım, yazılım, arayüz bakımından da harika telefon. En az 3,4 yıl götürür.

Bu arada kulaklıkları o iphone kulaklıklarından daha iyi AKG den almışlar. Ve iphone'da kulaklık girişi yok onu söyleyeyim aparatla takıyorsunuz kulaklığınızı.

Ve tabii Android'in APK kurma gibi özelliği var. Mesela ben bs.to diye sitenin uygulamasını indirdim Almanca dizi/ film izlemek için. Daha birçok artısı var.

Android yavaşlayan diyenler en son s3 kullanmışlardır benim gibi. Tanıdığımda iphone vardı kastığı gördüm yani. Her cihaz kasar. Ama s8 de 1. Ayım kasma yok sorun yok. Kamera 10 numara. Çok özellik var anlatamayacak kadar. iphoneda özellik yok. Edge kenarından çıkan pusulasından tut flashın sos göndermesi, gif kaydetme...

Tabii ki samsung healthdeki stres ölçer, kalp hızı, kandaki oksijen yüzdesini ölçme varken bir insan neden bir iphone a para versin. Elma için mi? Masaya koyup hava atmak için mi?

Açıklamak gerekirse: Samsung Pay yakında Türkiye'ye de gelecek. Çok büyük bir artısı nerdeyse bütün makinelerde çalışıyor Samsung Pay. Onun dışında Güvenli Klasör olayı ve Samsung Pass'i söylemiyorum bile. İris veya Yüz tarayıcı + Parmak izi + PIN kodu ile otomatik giriş yapıyor sitelere. Hesabınızı açık bırakmıyorsanız ve her seferinde email ve şifre girmekten bıktıysanız Samsung Pass irisinizi veya parmak izinizi tarayarak otomatik olarak dolduruyor ve giriş yapıyor. Onun dışında donanım, yazılım, arayüz bakımından da harika telefon. En az 3,4 yıl götürür.

Bu arada kulaklıkları o iphone kulaklıklarından daha iyi AKG den almışlar. Ve iphone'da kulaklık girişi yok onu söyleyeyim aparatla takıyorsunuz kulaklığınızı.

Ve tabii Android'in APK kurma gibi özelliği var. Mesela ben bs.to diye sitenin uygulamasını indirdim Almanca dizi/ film izlemek için. Daha birçok artısı var.

Android yavaşlayan diyenler en son s3 kullanmışlardır benim gibi. Tanıdığımda iphone vardı kastığı gördüm yani. Her cihaz kasar. Ama s8 de 1. Ayım kasma yok sorun yok. Kamera 10 numara. Çok özellik var anlatamayacak kadar. iphoneda özellik yok. Edge kenarından çıkan pusulasından tut flashın sos göndermesi, gif kaydetme...

Tabii ki samsung healthdeki stres ölçer,kalp hızı,kandaki oksijen yüzdesini ölçme varken bir insan neden bir iphone a para versin. Elma için mi? Masaya koyup hava atmak için mi?

Iphone'u masaya koyup hava atmak için değil sağlamlık ve stabilite adına almıştım. Şunu asla unutmayın donmayan Android asla yoktur. IOS için ise eski sürümleri hariç asla donma yaşamazsınız. Hız testlerinde de Iphone daha önde. Bu da kanıtı :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Iphone'u masaya koyup hava atmak için değil sağlamlık ve stabilite adına almıştım. Şunu asla unutmayın donmayan Android asla yoktur. IOS için ise eski sürümleri hariç asla donma yaşamazsınız. Hız testlerinde de Iphone daha önde. Bu da kanıtı :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim güldürmeyin. Milisaniye farkla uygulama açması neyi değiştiriyor. Ya git bak sağlamlık testlerine hangi telefon önce gidiyor ve suda önce iphone gidiyor. İzleyebilirsin. Ama saçma sebepler verme. Sen stabilize diyorsun ben şu anda s8den kasmadan yazıyorum. Kardeşim Android kasmış diyorsun hangi Android cihazını kullandın ben 5 sene s3 kullandım. Kasmayı ben anlarım. Ama yok bi tutturmuşsunuz gidiyor neyse siz istediğinizi alın. iphone alın samsung alın. Ama mutlu olacağınızı alın. Ama şunu söyleyebilirim iphoneda özellik yok. Onun yerine 6s alsanız aynı işlev.

Tabii ki samsung healthdeki stres ölçer,kalp hızı,kandaki oksijen yüzdesini ölçme varken bir insan neden bir iphone a para versin. Elma için mi? Masaya koyup hava atmak için mi?
Of of of:) Bunlar ciddi mesajlar mı? Iphone'da neymiş dimi hele Samsung'un bir arka kapağı var aklın durur:) Biraz mantıklı ol lütfen. Aa aynı mesajı kopyala yapıştır yaparak başka bir konuda daha paylaşmışsın.

iPhone 7 Plus 32 GB Yeterli mi?

Gerçekten insanlara çok iyi yardımcı oluyorsun arkadaşım. Iphone kasması evet eski modellerinde veya eski IOS sürümlerinde destekten kaynaklı olabilir ama S7 cihaz Swarm uygulamasından üç kere atınca insan şaşırıyor cidden:) Iphone'da ne özellik var demişsin ama sana ne lazım tam olarak? Rus nükleer kodları lazımsa Samsung iyidir cidden:) Güldürme lütfen ya. Bir cihazı övücem diye bu kadar da fanboyluk yapılmaz.

Bu dünyada teknoloji forumu, sadece Technopat değil. Iphone'un satış rakamları belli. Yani alan herkes sorgulamaz belki çok iyidir kötüdür, teknik donanımı nasıldır vs. diye ancak sorgulayan tek forumda biz değiliz. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. IOS veya MacOS kadar stabil çalışan bir yazılım yok daha bu dünyada bence. Parasını hakediyor mu? Sonuna kadar. Android kullanıyorum onu da söyleyeyim.

Kısacası S8'de Iphone 7'de ülkemizdeki ekonomi yüzünden çok pahalı. Bence 1500TL'den fazla telefona para verilmez. Yani 4000 TL telefona vereceğime gider PC toplar veya ucuz bir scooter alır gezerim. Tabi size karışamam.

Yani ne yalan söyleyeyim Iphone 7 alıcaksan hata yaparsın bence. Bir telefona o kadar para verip onlarca özellikten mahrum kalmak istemezdim açıkçası. Bu arada @poyraz_42 donmayan android yoktur diyorsun, o zaman soruyorum benim bir yıllık s7 cihazım nasıl ilk günkü gibi çalışıyor. Yada dayımın s5 model telefonu nasıl ilk günkü gibi çalışıyor bunu bana açıkla bakalım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı