iPhone 7 Plus 128 GB telefon Redmi Note 11 ile takas edilebilir mi?

Ya telefoncuda daha temzi olur diye düşünüyorumda 11 de eder ama değil mi yani cihazımın çalışmayan aksamı vs yok.

Note 11 derken hangisi olursa olsun.

Telefoncu ben önermem. 11 de eder de Note 10 Pro, 11 Pro'dan da iyi.

Hocam bana kayıtlı vs gerek degil orijinal lazım öyle çok ugraştım vs yani o konularla işim yokta peki 7Plus'u satsam ne kadar fiyat verirler.

4-5k arası sen satarsın, telefoncu öldürür.

Yokyani illaki sade Note 11 degilde yani o seriden demek sitedim Note 12 ederde benimmi haberim yok yani :)

Düz Note 11 4K ya rahat bulursunj 2. elde. Senin telefonu 5'e bile satarsın. Note 11 serisi alacağına Note 10 Pro al daha iyi (Note 11 Pro 5G olmadıkça)

Düz Note 11 4K ya rahat bulursunj 2. elde. Senin telefonu 5'e bile satarsın. Note 11 serisi alacağına Note 10 Pro al daha iyi (Note 11 Pro 5G olmadıkça)

Hmm anladım peki takas eden olur mu telefonculardan. Sizce bu arada ilgilendiniz için teşekkür ederim.

Rica ederim, evet takas eden olur.

Hmm anladım benim burada kafama taktıgım şey telefoncu bana sen benimle dalgamı geçiyorsun derse diye hani 7Plus Note 11'den güçsüz vs derse. Yani eş değer degil vs.

Hmm anladım benim burada kafama taktıgım şey telefoncu bana sen benimle dalgamı geçiyorsun derse diye hani 7Plus Note 11'den güçsüz vs derse. Yani eş değer degil vs.

Demezler, en kötü" üstüne şukadar verirsen ederim "der ki sendeki telefon düz Note 11'den daha güçlü, ekran ve batarya harici daha iyi. Note 11 Pro içinde aynısı geçerli, performans olarak da kafa kafaya.

Demezler, en kötü" üstüne şukadar verirsen ederim "der ki sendeki telefon düz Note 11'den daha güçlü, ekran ve batarya harici daha iyi. Note 11 Pro içinde aynısı geçerli, performans olarak da kafa kafaya.

Yok ben para verecek şansım yok başa baş Redmi Note 11 ile olur değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı