iPhone 7 Plus 32 GB Yeterli mi?

iPhone 8 kendi ülkesinde çıkış fiyatı 1000$`dan başlayacak. Onu beklemenizi önermem. iPhone 7S ve 7S Plus da aynı tarihte tanıtılacak. Bence onu bekleyip direk onu alın. Çok güzel tasarımı olacak, kasa full cam, şık gözükecek.
Eki Görüntüle 254232 Eki Görüntüle 254233 Eki Görüntüle 254234

Eğer iPhone 7S Plus, iPhone 8'den pahalı olursa açıkçası almam çünkü birisi full hd ekran birisi sadece 'Speed' takısı almış ki zaten iPhone 8'den pahalı olacağını pek düşünmüyorum. iPhone 7S Plus konusuna dönecek olursak arkasının cam olması bana göre negatif bir puan çünkü cidden çok fazla telefon düşüren birisiyim ve bana 1 yıl bile dayanacağını sanmıyorum. Aynı şekilde Samsung Galaxy S8'in arka tarafıda cam ve benim en korktuğum taraflardan bir tanesi. Şu anlık bütçem 3.800TL ve Amerikada satışa sunulan iPhone 8'in fiyatı eğer 1000$'dan başlayacak ise bizim ülkemizde siz düşünün vergilerle beraber kaça katlanacak...

Son düzenleme:
Eğer iPhone 7S Plus, iPhone 8'den pahalı olursa açıkçası almam çünkü birisi full hd ekran birisi sadece 'Speed' takısı almış ki zaten iPhone 8'den pahalı olacağını pek düşünmüyorum. iPhone 7S Plus konusuna dönecek olursak arkasının cam olması bana göre negatif bir puan çünkü cidden çok fazla telefon düşüren birisiyim ve bana 1 yıl bile dayanacağını sanmıyorum. Aynı şekilde Samsung Galaxy S8'in arka tarafıda cam ve benim en korktuğum taraflardan bir tanesi. Şu anlık bütçem 3.800TL ve Amerikada satışa sunulan iPhone 8'in fiyatı eğer 1000$'dan başlayacak ise bizim ülkemizde siz düşünün vergilerle beraber kaça katlanacak...
iPhone 8`in de arkası cam olacak rumorlara göre. Eğer çabuk düşüren biriyseniz Samsung Galaxy S8 Active modelini öneririm

iPhone 8`in de arkası cam olacak rumorlara göre. Eğer çabuk düşüren biriyseniz Samsung Galaxy S8 Active modelini öneririm

Büyük ihtimalle iPhone 7 Plus alacağım. 7S+ bizim ülkemizde vergilerle beraber minimum 4.000TL olacaktır, Amerikadan aldık diyelim yine pasaport işlemleri vb. Olaylarla karşılaştığımızda bunun fiyatı 4.000TL'nin altına düşmez. iPhone 8 olayına gelecek olursak zaten ülkemizin halini biliyoruz asgari ücretlerden bahsetmek bile istemiyorum yanına yanaşılacak bir fiyata satılmayacak 5.000 TL'den aşağı mümkün değil. Konu kilit arkadaşlar...

Ben de 6S 32 GB modelini kullanıyorum. Aynı şekilde androidden geçiş yapmıştım. Sonuç olarak telefonun ve IOS'un genel performansı cidden güzel. Bence 32 GB size yeter diye düşünüyorum.
Sakın 32 GB olanı alma. 128 GB'a göre daha yavaş. Hatta bir video göstereyim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı