iPhone 7 Plus hala alınır mı?

crqdles

Hectopat
Yer
Transylvania
Daha fazla  
İlk çıktığı zamanlar almayı çok istemiştim, paramız yoktu tabii alamamıştım. Şimdi alınıp ikinci bir telefon olarak kullanılır mı? Güncelleme vs. umrumda değil, iPhone kullanıcısı sayılmam zaten.

İlk çıktığı zamanlar almayı çok istemiştim, paramız yoktu tabii alamamıştım. Şimdi alınıp ikinci bir telefon olarak kullanılır mı? Güncelleme vs. umurumda değil, iPhone kullanıcısı sayılmam zaten.

2. cihaz olabilir tabii ki ama ana cihaz olarak düşünmeyin bile. Mümkünse 8+ alın çok daha memnun edici bir cihaz olur.

Şahsen ben kullanıyorum. Aynı fiyata daha iyi bir telefon bulamadığımdan aldım. Sizde böyle bir durum yaşarsanız tercih etmenizde bir problem göremiyorum.

1-2 yıla çoğu uygulama çalışmaz hale gelir iphone 6 gibi. Bence almayın, daha iyi alternatifler var. Ama isterseniz koleksiyon için alabilirsiniz, ana cihaz olarak değmez.

iPhone X altını onermiyorum açıkçası. İkinci bir telefon olarak alacağınız için alınabilir. Ama 8+'a çıkabilirseniz daha iyi olur.

@crqdles Hocam zaten ikinci telefon olarak kullanacakmışsın, al gitsin bence. Zamanında heves etmişsin içinde kalmasın. Paran var ise al hevesini çıkar boş ver.

Hala bir akrabamda olan bir telefon. Şaşırtıcı bir şekilde iyi. Güncelleme almıyor ama günlük sosyal medyalarında hiç kasma yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı