iPhone 7 Plus konuşurken kapanması

Lldesell

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar; İphone 7 Plus telefonda konuşurken aniden kapanıyor bu genel bir sorun mu ve tamir olması ne kadar sürer?

IOS Sürümü:10.3.2

Konuşma süresi 1 saat i geçtiği zaman genelde konuşma kapanır.
Eğer daha kısa sürede oluyorsa apple servisine götürün yetkili 1 haftadan kısa sürede değişim sağlanır.

herkes ile konuşurken kapanıyor, mesela karşıdakinin sesi gelmiyor donuyor sonra kapanıyor konuşma sistem arızası mı ne öle bir yazı çıkıyor. Benim kesin değişip değişmeyeceğini öğrenmem lazım yanlız.

herkes ile konuşurken kapanıyor, mesela karşıdakinin sesi gelmiyor donuyor sonra kapanıyor konuşma sistem arızası mı ne öle bir yazı çıkıyor. Benim kesin değişip değişmeyeceğini öğrenmem lazım yanlız.

Başka bir hat tak dene gene olursa %100 değişir.

Merhaba, Iphone 7s plus telefon ile biri ile konuşurken arkadan gelen arama çalıyor o an konuştuğum kişinin suratına telefon kapanıyor arkadan gelen arama çalmaya başlıyor.Ayarlarda arama bekletme kapalı olması halinde bile aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Yeni güncellemeden sonra bu sıkıntıyı yaşar oldum. Başka bir yerden ayarı var mıdır. Yardımcı olabilirmisiniz.

Merhaba, Iphone 7s plus telefon ile biri ile konuşurken arkadan gelen arama çalıyor o an konuştuğum kişinin suratına telefon kapanıyor arkadan gelen arama çalmaya başlıyor.Ayarlarda arama bekletme kapalı olması halinde bile aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Yeni güncellemeden sonra bu sıkıntıyı yaşar oldum. Başka bir yerden ayarı var mıdır. Yardımcı olabilirmisiniz.
Cihazınızı icloud üzerinden yedekledikten sonra. Bilgisayarınıza İtunes yükledikten sonra, DFU mod a geçirip temiz bir yazılım kurabilirsin. Tekrar yedek atmak yerine,icloud üzerinden indirin tertemiz bir sistemle çözülmez ise Apple dan randevu alarak sorunu halledebilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı