iPhone 7 Plus mı? POCO X3 mü?

Hocam hafıza noktasında 128 GB da bakabilirim. Ama benim depolama için kullanacağım pek bir şey yok. Çoğu şey bulutta zaten. Wp, bip, Twitch üç beş uygulama harici bir şey yok.
X3'ün 120Hz olması gayet iyi. Bildiğim kadarıyla bu segmentte X3 harici çoğu modelde yok. Benim asıl sorunum 7 Plus'ın güncelleme alıp almayacağı.

Hocam biliyorum 120 Hz ekran, 732g göz kamaştırıyor ama şimdi size bir şey anlatınca sanırım biraz fikriniz değişir.

8 nmlik 720G, 2500 TL'ye satılan bir telefona bunu koymuşlar. Yetmemiş 5000 mAh batarya ve şöyle bir düşününce malzeme kalitesi her şekilde Realme'den daha iyi.

720G ile şu anda PUBG de 30 FPS alıyorum. Yazılım çok önemli hocam. Bir telefonda her şeyi çok güzel hale getirebilir. Şarj, performans, kamera, kullanışlılık neredeyse her şeyi büyük oranda etkiliyor.

MIUI sağ olsun bunların neredeyse hiçbirini beceremiyor.

Hocam hafıza noktasında 128 GB da bakabilirim. Ama benim depolama için kullanacağım pek bir şey yok. Çoğu şey bulutta zaten. Wp, bip, Twitch üç beş uygulama harici bir şey yok.
X3'ün 120Hz olması gayet iyi. Bildiğim kadarıyla bu segmentte X3 harici çoğu modelde yok. Benim asıl sorunum 7 Plus'ın güncelleme alıp almayacağı.

Samsung Galaxy A31 al.

Samsung Galaxy A31 al.

Hocam rezalet ötesi olan GM 20 Pro bile P65 kullanmıyor.(aralarında uçar kaçar bir fark yok ama GM 20 Pro 2000 TL )
A31 kesinlikle alınmaz. Elle tutulur hiçbir yanı yok telefonun.(belki kamerasıdır ama sırf kamera için alınacaksa daha iyi seçenekler var)

iPhone SE 2020 öneren olmamış iOS için. iPhone SE 2020 neden önerilmiyor?

Fiyatından olabilir mi?

Bence konu sahibi birazcık fiyat arttırıp S21 alsın :D

A31 kesinlikle alınmaz. Elle tutulur hiçbir yanı yok telefonun.(belki kamerasıdır ama sırf kamera için alınacaksa daha iyi seçenekler var)

Not kameradan pek anlamam yorum yapmıyayım demiştim ama kamerası da çok kötüymüş :D.
Daha 1080p 60 FPS çekemeyen telefona 3000 TL verilmez.

iPhone SE 2020 öneren olmamış iOS için. iPhone SE 2020 neden önerilmiyor?

Hocam SE bir tık bütçe üstü. Daha yeni çıktığı içinde ikinci el fiyatları düşmemiş. Zaten 3-4 ay sonra ancak alabileceğim. O zaman ikinci el fiyatlarına bakarım uygun bir şeyler kovalayabilirim gibi geliyor.

Güzel telefon, kullanıyorum ve tavsiye ederim. Şarjla alakalı bütün sorunlarını çözer(30 dk şarj oluyor), sesi yi, ekranı iyi (super amolet 60Hz), ekrana gömülü parmak izi okuyucu var, güzel fotoğraf çekiyor (video çekimi kötü).

İlla Apple kullanacağım diyorsanda üst modellere bakmanı tavsiye ederim.

Genel olarak tavsiyeler Realme 7 üzerinde. Eğer iPhone SE alamazsam Android tarafında tercihim bu telefon olacak.

Herkese teşekkürler arkadaşlar. Anlaşılan 7Plus pek uygun bir telefon değil. SE ya da Realme7 bakacağız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı